REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors paprastai žurnalas „Playboy“ Lietuvoje dažniausiai pristato gražiausias Lietuvos merginas, kartais padaromos ir išimtys. Prieš metus „Playboy“ pristatė ukrainietę ralio lenktynininkę Inesą Tuškanovą, kurios nuotraukos jau spėjo apkeliauti 12 „Playboy“ leidinių visame pasaulyje, o naujausias gegužės mėnesio numeris pasipuošė Baltarusijos dainininkės Veronikos Gordijevskajos atvaizdu.

REKLAMA
REKLAMA

„Gal ir ne visai teisinga laikyti Veroniką mūsų šalies viešnia“, - svarstė vyriausias žurnalo redaktorius Aidas Puklevičius. „Juk ji jau daugiau laiko praleidžia gyvendama ir koncertuodama Lietuvoje, nei savo gimtajame krašte. Bet kokiu atveju, esame tikri, kad ir ši sesija susilauks tokio paties populiarumo „Playboy“ pasaulyje kaip ir Inesos“.

REKLAMA

Pati Veronika patvirtino, kad išvysti save „Playboy“ puslapiuose ji planavo jau ne pirmus metus. Visų pirma todėl, kad šis žurnalas jau seniai tapęs vyriškos spaudos etalonu, o taip pat ir todėl, kad norisi pradžiuginti žmones ne tik savo dainomis, bet ir kažkuo daugiau.

„Su fotografu Gediminu Žilinsku jau teko dirbti ir anksčiau, tačiau kai šį kartą įėjau į jo studiją, iškart supratau, kad viskas bus kitaip“, - sakė Viktorija. „Jis mane iškart perspėjo, kad vienintelis mano drabužis bus muzikos instrumentai. Pirmą kartą gyvenime buvau apsirengusi vien violončele“.

REKLAMA
REKLAMA

2012 metų gegužės  numeris prekyboje pasirodys jau kitą savaitę. Jame interviu su „Reklamos vilkų“ žvaigžde Jonu Hammu, reportažas apie banginių gelbėjimą Farerų salose, Bosnijos karo dvidešimtmečio metraštis ir daug kitų įdomių straipsnių.

 

V. Gordijevskaja (nuotr. asm. archyvo)V. Gordijevskaja (nuotr. asm. archyvo)

V. Gordijevskaja (nuotr. asm. archyvo)V. Gordijevskaja (nuotr. asm. archyvo)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų