REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno „Bayern“ komandai šįvakar Madride vyksiančios UEFA Čempionų lygos pusfinalio atsakomosios rungtynės – vienos svarbiausių šį sezoną, o vartininkui Manueliui Neueriui – dar vienas išbandymas.

REKLAMA
REKLAMA

25 mln. eurų išpirką už M. Neuerį sumokėjęs „Bayern“ klubas tikisi, kad 26 metų vartininkas būtent šiose rungtynėse už tai atidirbs visu 100 proc. Lengva nebus – „Bernabeu“ stadione laukia uraganinis „Real“ puolimas ir vienas pavojingiausių futbolininkų – Cristiano Ronaldo, šį sezoną pelnęs 42 įvarčius Ispanijos čempionate ir 8 įvarčius Čempionų lygoje.

REKLAMA

Vokietijos spauda rėkte rėkia, kad M. Neueris turi tapti nepramušama siena Madride. „Madrido „Bernabeu“ stadione vartuose stovėsiu pirmąkart. Manęs laukia daug darbo. „Real“ jėgų tikrai netausos. Džiaugiuosi būsima dvikova su C. Ronaldo“, – sakė jis.

„Galime rungtynes baigti nulinėmis lygiosiomis ir būsime laimingi, tačiau taip nebus. Turime pelnyti įvartį ir tai padarysime“, – tvirtino Bastianas Schweinsteigeris. Tuo tarpu C. Ronaldo šaiposi: „Nesvarbu, kas bus finale kita komanda. „Real“ ten tikrai bus.“

Karališkasis ispanų klubas vis dar įsiutęs dėl vagystės Miunchene iš drabužinės, kur dingo C. Ronaldo ir Mesuto Ozilo sportbačiai bei apranga. Ir rengiasi kerštui...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų