REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragis kitą savaitę pradės realizuoti verslo projektą, kuris duos gražaus pelno. Ypač seksis komersantams, atliekantiems eksporto ir importo operacijas, teigia astrologas. Valstybės tarnautojų gyvenime bus permainų į gerąją pusę, kai ateis naujas viršininkas. Įsimylėjėliai turės progą gerai pažinti vienas kitą. Romantiškoje aplinkoje jie galės mėgautis savo jausmais.

Ožiaragis kitą savaitę pradės realizuoti verslo projektą, kuris duos gražaus pelno. Ypač seksis komersantams, atliekantiems eksporto ir importo operacijas, teigia astrologas. Valstybės tarnautojų gyvenime bus permainų į gerąją pusę, kai ateis naujas viršininkas. Įsimylėjėliai turės progą gerai pažinti vienas kitą. Romantiškoje aplinkoje jie galės mėgautis savo jausmais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis įgyvendins ilgalaikį verslo projektą. Jūsų laukia pelnyta sėkmė ir geras atlygis. Naujas naudingas sutartis pasirašys kinematografininkai, kultūros darbuotojai ir žurnalistai. Aukšti kariškiai ir vyriausybės tarnautojai bus paaukštinti. Sportininkų laukia pergalės tarptautinėse arenose. Kažkuris iš artimų giminaičių netrukus nudžiugins savo laimėjimais. Jūs pajusite sielos ramybę ir tą pusiausvyros būseną, kurios seniai troškote. Ją išsaugoti, pataria astrologas, jums padės geras poilsis kalnuose.

REKLAMA

Žuvys pajus didžiulį energijos antplūdį. Jūs galite daug nuveikti ir daug pasiekti. Pasinaudokite savo puikia forma, kad užsitikrintumėte sėkmę verslo srityje. Tam dabar sudarytos visos sąlygos. Jūsų finansinės perspektyvos labai geros, galite pasižymėti darbe. Turite puikių šansų išplėsti verslą ir atidaryti savo įmonę užsienyje. Asmeniniame gyvenime nebus didesnių permainų, kadangi esate labai užsiėmęs. Galite trumpam išsiskirti su artimu žmogumi. Bet jau geriau laikinas išsiskyrimas negu stresinės situacijos, galinčios pražūtingai atsiliepti jūsų moralinei būsenai.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitės viduryje Avinas gaus paskolą, kurios ilgai laukė. Aukšti valdininkai prieš pensiją bus išsiųsti dirbti diplomatinio darbo. Jį, bet visai kitomis aplinkybėmis, gaus ir tie, kurie svajojo gerai įsidarbinti ir nebeturėti reikalų su darbo birža. Kaip ir anksčiau, santykiai su mylimu žmogumi bus džiaugsmo šaltinis. Atsižvelkite į savo gyvenimo palydovo ar palydovės nuomonę, kai pradėsite planuoti būsimą poilsį. Gali būti, kad jūsų interesai nevisiškai sutaps. Nusileiskite mylimam žmogui, jeigu norite išvengti didelių kivirčų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaučiai turėtų tiksliai apibrėžti savo tikslus. Suplanuokite savo veiksmus ateinančią savaitę ir griežtai laikykitės šio plano. Su vyresniųjų pagalba jūs įgyvendinsite visus sumanymus. Bendradarbių parama padės įveikti tas kliūtis, kurių atsiras realizuojant verslo projektą. Netrukus jums iškils didelė dilema, ir jūs turėsite rasti kompromisinį vienos problemos sprendimą. Įsitikinsite, kad vienas iš verslo partnerių su jumis yra nenuoširdus. Pamiršti visus gyvenimo nesklandumus padės bendravimas su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Dvyniai ryšis naujų idėjų ir sumanymų įgyvendinimo eksperimentui. Jis bus rizikingas, bet jeigu jūs neabejojate savo veiksmų teisingumu, tai drąsiai imkitės darbo. Astrologo nuomone, artimieji ir bičiuliai jums tikrai padės pasiekti tikslą. Vyresnieji giminaičiai parems jaunus verslininkus, pradedančius savo karjerą. Jaunavedžiai bus užsiėmę savo namo statyba arba įrengimu. Bet nuo šių malonių reikalų gali atitraukti vieno iš naujosios šeimos narių dalykinė kelionė.

Vėžys gali būti paskirtas į naują darbą ir paaukštintas. Jūs turėsite suburti savo komandą. Atskirai nė vienas jos narys nebus proto bokštas, bet visi drauge bendraminčiai jums taps tvirta atrama. Valstybės tarnautojai galės imtis nepriklausomos veiklos, kai jų nematys šiaip jau viską pastebinčios vyresnybės akys. Komersantai gaus finansinę paramą savo veiklai plėsti. Dailiosios lyties atstovės nusivils bankininkyste ir viešbučių verslu, bet tučtuojau gaus daug pasiūlymų imtis naujo įdomaus darbo.

REKLAMA

Liūtai pačioje savaitės pradžioje pasirašys naudingą verslo sutartį, kuri, astrologo nuomone, tučtuojau jums duos gražaus pelno ir padės išspręsti finansines problemas. Bet neskubėkite investuoti pinigų į naują projektą. Tai neišvengiamai baigtųsi vienais nuostoliais. Komersantams gali iškilti problemų santykiuose su partneriais užsienyje. Su sunkumais susidurs ir studentai, kuriems prireiks aplinkinių pagalbos ir patarimo. Tai gali juos paskatinti atsisakyti sprendimo mesti mokslą ir imtis verslo, iš kurio nieko neišeis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė sėkmingai realizuos ilgalaikį verslo projektą ir visą savaitę bus puikiai nusiteikusi. Neturės priežasčių liūdėti ir kūrybinių profesijų Mergelės. Jų laukia visuotinis dėmesys ir naudinga sutartis. Verslininkai imsis darbo, kuris jiems nebus pernelyg sunkus. Planetos nėra prieš dideles investicijas į verslą, bet pataria per tuos darbus nepražiopsoti audringo romano. Jis nulems jūsų ateitį ir gali smarkiai pakeisti abiejų jo dalyvių likimą.

Svarstyklės turės apsišarvuoti kantrybe ir gerai apsvarstyti iš pirmo žvilgsnio naudingus dalykinius pasiūlymus. Astrologui nuojauta sako, kad jie gali tapti spąstais jums ir jūsų pinigams. Kad neliktumėte plikas it tilvikas, atsargiai sueikite į pažintis su naujais verslo partneriais ir kruopščiai apgalvokite visus savo būsimus veiksmus. Santykiai su giminaičiais gali pablogėti, bet ne dėl jūsų kaltės. Artimieji gali nepagrįstai užsigauti ir supykti ant jūsų, bet dėl to nesijaudinkite. Netrukus jie įsitikins klydę ir viskas susitvarkys.

REKLAMA

Skorpiono laukia sėkminga savaitė. Jums seksis visur kur, ypač verslo srityje. Valstybės tarnautojai gaus didesnę algą ir bus paskirti į aukštą postą. Sėkmė lydės perkant namą ar naują automobilį. Tik astrologas pataria pernelyg ilgai nedelsti – pirkite jau dabar. Skorpionės pajus didžiulį malonumą, lankydamosi parduotuvėse, kur jos lengva ranka švaistys pinigus. Gyvenimas bus nuostabus, ypač jo asmeniniai aspektai.

Šauliai turės progą sustiprinti savo padėtį darbe ir įsitvirtinti verslo srityje. Jauni Šauliai, kurie dar tik pradeda karjerą, turės tenkintis laikinu darbu, bet jis atvers plačias perspektyvas ateityje. Jaunavedžiams teks atsisakyti kai kurių savo planų. Būtų geriau, kad jie ne kaltintų vienas kitą, o atsižvelgtų į nuomonę tų žmonių, kurie iš tikrųjų linki jiems gera. Apskritai šeimyniniams ir asmeniniams reikalams turėsite skirti daug dėmesio. Jeigu nesielgsite taip, kaip pataria astrologas, tai netrukus imsite save kaltinti dėl to, kad atsirado problemų santykiuose su giminaičiais ir kad artimas žmogus darosi jums abejingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų