REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012 m. balandžio 25 d. 14 val. Vilniaus Universitete vyks konferencija „Ar verta investuoti į organizacijų darnų vystymąsi?“. Šios konferencijos metu darnaus vystymosi ekspertai ir praktikai nagrinės šiuolaikinėms įmonėms aktualius klausimus, apimančius darnios plėtros taikymo versle tendencijas, harmoningos sąveikos tarp organizacijos, visuomenės ir aplinkos.

REKLAMA
REKLAMA

Konferencijoje bus diskutuojama apie ekonominius ir komunikacinius darnios įmonių plėtros aspektus.

REKLAMA

Konferencijoje dalyvaus ir pranešimus skaitys VU dėstytojas Rokas Grunda, „Integrity PR“ direktorė Daiva Lialytė, SEB banko socialinės atsakomybės ekspertas Alex Gibb, kurie savo pranešimais ne tik aptars darnaus vystymosi strategijas, taikomas Lietuvos ir užsienio įmonėse, bet ir išryškins darnios veiklos suteikiamus įmonėms privalumus ir keliamus iššūkius.

Renginio metu bus organizuojama diskusija kartu su žinomų Lietuvos įmonių „Omnitel“, „Lesto“, ,,Baltijos Aplinkos Forumo'' atstovais. Diskusijoje bus siekiama aptarti socialinės atsakomybės ir organizacijos darnios veiklos sąsajas, nurodyti socialinės atsakomybės naudą ir jos piniginę bei nematerialią išraišką organizacijai.

Naujos darnaus vystymosi tendencijos versle aktualios daugumai, nes tai viena iš Lietuvoje dar mažai išnaudotų verslo perspektyvų. Kaip teigia organizatoriai, svarbiausias renginio aspektas yra atsakingo verslo idėja ir suvokimas, kad verslas, visuomenė ir aplinka yra elementai, betarpiškai susieti tarpusavyje. Konferencijos organizatoriai tiki, jog kiekvienas dalyvis iš renginio išsineš žinias, kurias galės pritaikyti kuriant ir pertvarkant savo verslą, formuojant viziją ir misiją. Tikimasi sulaukti ir naujų verslo idėjų bei iniciatyvų, kurios perimtų darnios plėtros principus, būtų atsakingos prieš visuomenę ir mus supančią aplinką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų