REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas nutarė patenkinti Vilniaus apskrities futbolo federacijos (VAFF) ieškinį, kuriuo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) sprendimas savo struktūroje panaikinti VAFF narystę pripažintas neteisėtu, praneša VAFF.

REKLAMA
REKLAMA

VAFF į teismą kreipėsi prašydama taikyti laikinąsias priemones LFF Vykdomojo komiteto sprendimui sustabdyti VAFF narystę bei konferencijos sprendimams pašalinti ją iš LFF narių ir sustabdyti VAFF teisių perdavimą Vilniaus regiono futbolo sąjungai (VRFS) iki įsiteisės teismo sprendimas šioje byloje. Teismas, remiantis LR CPK 144 str. 1 d. nuostata, prašymą patenkino.

REKLAMA

„Ne kartą esu gavęs pasiūlymą eiti pas J.Kvedarą ir lankstytis jam, tačiau galiu garantuoti, kad to nebus. Vienintelis būdas apginti savo teisybę yra teisinis kelias, tad tuo keliu mes ir ruošiamės eiti. Džiugu, kad kuo toliau, tuo daugiau sulaukiame bendraminčių“, - vos pamatęs teismo nutartį sakė VAFF prezidentas Ritas Vaiginas.

„Žiūrėsime, kokie bus tolesni LFF veiksmai, tačiau realiausia, kad netrukus teismui skųsime ir LFF prezidento rinkimų rezultatus, nes dėl mūsų federacijos veiklos sustabdymo, negalėjome iškelti savo kandidato.

REKLAMA
REKLAMA

Galiu pasidžiaugti, kad net ir po to, kai buvome išmesti, nuo mūsų nenusisuko nei futbolo mokyklų vadovai, nei profesionalūs klubai, nei tie žmonės, kurie iš tikrųjų kūrė futbolą.

Kažkodėl ne į LFF, ne į VRFS, o į VAFF kreipėsi legendiniai futbolininkai, prašydami pagalbos surengti rungtynes tarp Lietuvos rinktinės legendų ir Vilniaus Žalgirio legendų“, – sakė R.Vaiginas.

Teismo nutartis įsigalioja nuo jos priėmimo momento, tačiau per 7 dienas nuo nutarties kopijos įteikimo dienos gali būti skundžiama Vilniaus apygardos teismui.

TAIP PAT SKAITYKITE:

LFF prezidento rinkimai: kuri pusė meluoja?

Lietuvos futbolininkės: intrigos, vaidyba ir ko tenka atsisakyti

TOP 10: netaikliausi futbolininkų smūgiai į vartus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų