REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad Garliavos istorijoje netikėtų detalių tik daugėja. Antstolės Sonatos Vaicekauskienės praėjusią savaitę įteiktas patvarkymas gražiuoju grąžinti mergaitę motinai Laimutei Stankūnaitei baigs galioti šį ketvirtadienį. Pati antstolė pabrėžė, kad dabar mergaitė gali būti paimta bet kuriuo metu. Įtampa Garliavoje neslūgsta, o prie Kedžių ir Venckų namų budi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudoje pasirodė informacija, kad L. Stankūnaitė vėl sulaukė grasinimų nužudyti. Kaip pranešė „Lietuvos ryto“ televizija, moteriai grasinta, kad jos, atvykusios pasiimti mergaitės prie Kedžių ir Venckų namų, lauks ginkluotas snaiperis.

REKLAMA

„Man sunku kalbėti apie tuos grasinimus, jie man kelia siaubą – ypač žinant, kad į tuos namus teks vykti ir kad tau jau yra paruoštos snaiperių kulkos. Kaip jaustųsi kita motina mano vietoje, eidama taip pasiimti vaiko?“ – kalbėjo L. Stankūnaitė. Moteris taip pat akcentavo, kad veikiausia laukiama, kol bus nužudytas dar kas nors ir tik tuomet bus imamasi spręsti esamas problemas.

Aštrių žodžių L. Stankūnaitė negailėjo Venckams ir Kedžiams. Jos teigimu, grasinimai skrieja būtent iš šių žmonių aplinkos, o koncertai Garliavoje taip pat rengiami tikslingai: L. Stankūnaitės žodžiais tariant – tai bandymas apsunkinti vaiko paėmimą.

Taip pat grasinimų sulaukė ir L. Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas bei antstolė Sonata Vaicekauskienė. Dėl šių grasinimų pareigūnai jau pradėjo ikiteisminius tyrimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų