REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglų futbolo klubo „Bolton Wanderers“ žaidėjas Fabrice Muamba, išgyvenęs klinikinę mirtį per šalies taurės rungtynes su „Tottenham Hotspur“ komanda, interviu „Daily Mirror“ pareiškė, kad ketina atnaujinti karjerą nuo kito sezono.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai noriu vėl išbėgti į futbolo aikštę. Tikiuosi, kad tai nutiks kitą sezoną“, - teigia futbolininkas. Balandžio 17 dieną F. Muamba buvo išrašytas iš ligoninės, kur praleido mėnesį. Reabilitaciją jis tęsia namie ir, kaip teigia sportininkas, jau gainioja kamuolį kartu su savo trejų metų sūnumi.

REKLAMA

Anglijos taurės rungtynės tarp „Bolton Wanderers“ ir „Tottenham Hotspur“ vyko kovo 17 dieną. Pirmojo kėlinio pabaigoje F. Muamba krito ant vejos - jam sustojo širdis. Medikai net 78 minutes dirbo, kol privertė futbolininko širdį vėl plakti. Jo būklė buvo kritiška.

F. Muamba tris dienas buvo komoje, tačiau atsigavęs greitai ėmė sveikti. Anot futbolininko, jam padėjo artimųjų maldos: „Pajaučiau maldos galią.“ F. Muamba ketina pasirodyti „Premier“ lygos rungtynėse tarp „Bolton Wanderers“ ir „Tottenham Hotspur“ gegužės 2 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų