REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto padangę sekmadienį sudrebino šalies ledo ritulio nacionalinės komandos treneris rusas Sergejus Borisovas. Jis teigė, kad per Lenkijoje vykusį pasaulio čempionato pirmojo diviziono B grupės turnyrą rinktinės ritulininkai lėbavo taip, kad juos teko tramdyti net policijai.

REKLAMA
REKLAMA

Anot trenerio, visų linksmybių vedlys buvo komandoje žaidžiantis Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas Petras Nausėda.

REKLAMA

„Negaliu patikėti, kad taip kalba treneris. Per mano dvylikos metų karjerą rinktinėje buvo visko, tačiau viską išspręsdavome komandos viduje. Taip, Lenkijoje pora žaidėjų turėjo problemų dėl disciplinos. Tačiau treneris visus sumetė į vieną katilą, apkaltino ir Petrą, ir visą komandą. Nesuprantu iš kur jis ištraukė policiją. Aš nieko apie tai nežinau. Treneris sako, kad prieš varžybas buvo barai ir diskotekos. Absurdas. O per laisvą dieną visi gali atsipalaiduoti, išgerti po bokalą alaus – net treneris taip sakė.Bet kai sako, kad gėrė iki paryčių, mano nuomone, absurdas“, - kalbėjo A. Katulis.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos kapitono nuomone, treneris, kaltindamas žaidėjus dėl blogų rezultatų ir disciplinos pažeidimų, netiesiogiai apkaltino ir save.

„Juk už rezultatus atsako ir treneris. O jei jis nesugeba uždegti komandos ir jos suvaldyti, neturi autoriteto, reiškia nėra geras treneris“, - svarstė A. Katulis.

30-metis ledo ritulininkas Lenkijoje paskelbė, kad baigia karjerą šalies rinktinėje. „Tai nesusiję su čempionatu Lenkijoje. Jau anksčiau buvau apsisprendęs. Man jau ne 20 metų, artėja karjeros pabaiga, todėl visą dėmesį skirsiu žaidimui klube, nes tai yra pagrindinis mano pragyvenimo šaltinis. O rinktinėje reikia auginti jaunimą“, - teigė Kijevo „Berkut“ komandai atstovaujantis A.Katulis.

Po sezono į Lietuvą grįžęs sportininkas dabar laiką leidžia su šeima – žmona Dalia bei jųdviejų sūnumis Dominyku ir Kristupu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų