REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos generalinis direktorius Martynas Purlys Rusijos žiniasklaidai patvirtino, kad Vilnius sieks teisės rengti gegužės 2-3 dienomis vyksiantį VTB Vieningosios lygos finalinį ketvertą.

REKLAMA
REKLAMA

Klubo vadovai nesiryžo vertinti VTB ir Eurolygos projekto, kuriame numatyta, kad vilniečiai kelią į Eurolygą skintųsi per VTB turnyrą. Lietuvos vicečempionus tenkinta ir dabartinis turnyro formatas.

REKLAMA

- Ar ketinate surengti Vieningosios lygos finalinį ketvertą?

- Be abejo, kad bandysime surengti finalinį ketvertą Vilniuje. Dar sezono pradžioje, kai sužinojome, kad lemiamos kovos vyks gegužės 2-3 dienomis, mes užrezervavome „Siemens“ areną. Dažnai lygos vadovams kartojome, kad norime surengti finalinį ketvertą. Nėra abejonių, kad 11 tūkstančių turinti arena bus sausakimša.

- Gavote garantijas, kad finalinis ketvertas vyks Vilniuje?

- Kiek aš žinau, sostinės kandidatūra nekelia jokių problemų ir yra priimtina. Visgi galutinis sprendimas yra lygos prezidento Sergejaus Ivanovo rankose.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip manote, ar finalinio ketverto surengimas gali užglaistyti konfliktą tarp Vieningosios lygos ir LKF?

- Pasakysiu taip: Vilnius šiuo metu - idealiausia vieta finaliniam ketvertui. Žurnalistai ir sirgaliai gali vadovams užduoti visus rūpimus klausimus ir gauti į juos atsakymus.

- Kokia jūsų nuomonė dėl to, kad į Eurolygą galėtumėte patekti tik per VTB lygą?

- Kol kas tai tėra projektas. Joks susitarimas nepasirašytas. Federacijoms reikia išsakyti savo pozicijas ir derėtis dėl visiems tinkamo varianto.

- Ir koks turnyro formatas jums atrodo tinkamas?

- „Lietuvos rytą“ visiškai tenkina ir dabartinis formatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų