REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien Anglijos „Premier“ lygoje buvo žaidžiamos trejos rungtynės po kurių paaiškėjo, kad į kovą dėl čempionų titulo grįžta „Manchester City“.

REKLAMA
REKLAMA

Sero Alekso Fergusono auklėtiniai namų stadione nesugebėjo įveikti įnirtingai besipriešinusių „Everton“ futbolininkų, o Roberto Mancini komanda išvykoje gana nesunkiai parklupdė „Wolverhampton Wanderers“ ekipą. Visa tai reiškia, kad abu, dėl „Premier“ lygos titulo kovojančius, Mančesterio klubus teskiria trys taškai. Negana to, balandžio 30 dieną vyksiančiame derbyje, „Manchester City“ futbolininkai turės progą visiškai panaikinti šį deficitą.

REKLAMA

R.Mancini auklėtinių pergalės atveju, čempionų taurės savininkas spręstųsi per likusius du turus, kuriuose varžovai, sąlyginai, kiek palankesni „Manchester United“ komandai („Swansea City“ ir „Sunderland“), mat „City“ futbolininkų dar lauktų dvikova su ambicinguoju „Newcastle United“.

Dar vieną pralaimėjimą patyrė daugybės puikių progų neišnaudojęs „Liverpool“ klubas, kurio vartininką, mačui artėjant į pabaigą, nuginklavo „West Bromwich Albion“ žvaigždė, Peteris Odemwingie. Tiesa, dėl geresnio įvarčių santykio prieš Londono „Fulham“, „raudonieji“ išsaugojo 8-ąją „Premier“ lygos turnyrinės lentelės poziciją.

REKLAMA
REKLAMA

Rezultatai:

„Manchester United“ 4 - 4 „Everton“

34' [0 - 1] N. Jelavič

41' [1 - 1] W. Rooney

57' [2 - 1] D. Welbeck

61' [3 - 1] Nani

67' [3 - 2] M. Fellaini

69' [4 - 2] W. Rooney

83' [4 - 3] N. Jelavič

85' [4 - 4] S. Pienaar

„Liverpool“ 0 - 1 „West Bromwich Albion“

75' [0 - 1] P. Odemwingie

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų