REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Įsibėgėjus projekto „Lietuvos balsas“ finalinėms kovoms darosi vis karščiau ir įdomiau. Šį vakarą „Lietuvos balse“ labiausiai nerimauja projekto mokytojai Violeta Tarasovienė ir Merūnasjie turės išrinkti geriausius mokinius ir iš projekto išmesti po vieną savo mokinį. Kiti mokytojaiErika Jennings ir Jurgis Didžiulis bei Egidijus Sipavičius šioje laidoje turės tik patariamąjį balsą.

Įsibėgėjus projekto „Lietuvos balsas“ finalinėms kovoms darosi vis karščiau ir įdomiau. Šį vakarą „Lietuvos balse“ labiausiai nerimauja projekto mokytojai Violeta Tarasovienė ir Merūnasjie turės išrinkti geriausius mokinius ir iš projekto išmesti po vieną savo mokinį. Kiti mokytojaiErika Jennings ir Jurgis Didžiulis bei Egidijus Sipavičius šioje laidoje turės tik patariamąjį balsą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis scenoje pasirodė ir jausmų audrą sukėlė Rokas Laureckis su daina „When a Man Loves a Woman“. Vaikinas nepabijojo scenoje pademonstruoti savo bučiavimosi įgūdžių. Laidos svečias, „Olandijos balso“ nugalėtojas Benas Saundersas prasitarė, kad šis viešas bučinys jam kai ką priminė.

REKLAMA

„Aš taip pat bučiavausi scenoje, tik mano bučinys buvo geresnis, nes jis buvo tikras“, – juokavo lietuviškai pasisveikinęs dainininkas. Pats Rokas sako, kad nors į projektą atėjo parodyti savo vertę buvusiai merginai, dabar apie tai nebegalvoja ir savo sugebėjimus nori įrodyti sau pačiam. Be to, buvusios  merginos ilgesį išgydė kitų merginų dėmesys.

„Vis dar negaliu patikėti, kad ne aš jas kviečiu į pasimatymus, o jos mane“, – sakė Rokas.

REKLAMA
REKLAMA

Monika Mečiūtė atliko energingą Christinos Aguileros dainą „Fighter“. Mokytojai Jurgis ir Erika Monikai sakė, kad daina jai nelabai tiko, nes neatitiko jos specifinio ir unikalaus tembro. Monikos mokytoja Violeta jiems pritarė, tačiau patikino, kad mergina viską, ką buvo išmokusi, puikiai parodė scenoje.

Benas Saundersas kartu su viena „Lietuvos balso“ dalyvių Elvina Milkauskaite atliko legendinį lyrišką hitą „If You Don't Know Me By Now“.

Indrė Malakauskaitė, konkurentų „kaltinama“ grožiu, sako norinti įrodyti, kad ji ne tik graži, bet ir talentinga dainininkė. Mergina savo atliktu kūriniu privertė atsistoti visą „Pramogų areną“. Egidijus Sipavičius Indrė skyrė tik pačius geriausius žodžius. Jam užkliuvo tik merginos įvaizdis. „Keistai atrodei, man priminė dainininkę Sofija Rotaru“, – juokėsi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Indrės mokytojas Merūnas prisipažino iš pradžių manęs, kad jos sugebėjimai ganėtinai vidutiniai. Tačiau Indrė jį nustebino tobulėdama ne dienomis, o valandomis. „Tu esi nuostabi, šį kūrinį išpildei šimtu procentų“, – sakė Merūnas.

Kristina Šiupienytė, vieniša mama auginanti sūnų Oskarą, pasirinko lietuvišką ir visiems puikiai žinomą dainą „Saulė leidžias“, atliekamą Irenos Starošaitė. Po puikaus pasirodymo jos į sceną atėjo pasveikinti sūnus Oskaras. E. Sipavičius gyrė Kristiną už nebanaliai atliktą kūrinį. Jos Mokytoja Violeta apgailestavo, kad pasirinktas kūrinys ne iki galo atskleidė Kristinos balso galimybes.

REKLAMA

Merūnas koncerte atliko bendrą dainą su savo komandos nare, žaviąja Indre Malakauskaite.

Vincentas, kuriam suteiktas antrasis šansas, atliko Rihanos dainą „Umbrela“. Jurgis buvo sužavėtas vaikino pasirodymo. Jo mokytojas Merūnas taip pat buvo priblokštas ne tik patobulėjusio Vincento  vokalo, bet ir neįtikėtinai sudėtingos choreografijos.

„Aš niekad nešoku ir nešoksiu, o šiuos žingsnius būčiau tikrai pamiršęs bedainuodamas. Tu tikras šaunuolis“, – sakė mokytojas.

Su Benu Saundersu duetu sudainuoti progą gavusi Elvina Malakauskaitė, savo asmeniniam pasirodymui pasirinko mokytojos Violetos atliekamą dainą „Tu visko pradžia“. Violeta dėkojo savo mokinei, kad ji viską atliko taip, kaip reikia. Egidijus Sipavičius merginai pašnibždėjo, kad dainuodama su Benu Saundersu ji nė per plauką nenusileido Olandijos žvaigždei.

REKLAMA

Visiems jau puikiai pažįstama dainininkė Raimonda Masiulytė prisipažino, kad į šį projektą atėjo parodyti, jog moka ir gyvai dainuoti, kad ji nėra tik realybės šou žvaigždutė.

„Pagaliau jaučiuosi ištrūkusi iš bulvaro verpeto – niekas neaptarinėja mano krūtinės dydžio ar svorio. Čia svarbiausia, kaip aš dainuoju“, – prieš pasirodymą sakė Raimonda. Vytauto Rumšo paklausta, ar vestuvinė suknelė reiškia, kad ji kviečia į vestuves, Raimonda atsakė, kad tai tiesa. Tačiau vis dėlto tai tebuvo dainos apie meilę vizualus išpildymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jurgis ir Erika pagyrė Raimondą už puikų sudėtingos dainos atlikimą, tačiau jiems pritrūko jausmo. Jos Mokytojas Merūnas sakė, kad Raimondos balso galimybės beribės. „Per repeticijas dainas rinkomės iš Whitney Huston, Celine Dion kūrinių. Bet aš žinojau, kad ir ką pasirinktum, tu tai atliksi puikiai“, – sakė jis.

Laura Jonušaitė vieną kartą jau iškrito iš projekto „Lietuvos balsas“. Šiaulietė mergina, kuri yra skandalingojo Minedo giminaitė, sulaukė Merūno pagyrų. „Tu didžiausias deimantas, kokį galime padovanoti pasauliui – tu esi fantastiška“, – sakė jai Merūnas.

REKLAMA

Toliau kovą projekte tęs šie Merūno mokiniai:

Indrė Malakauskaitė, Rokas Laureckis ir Vincentas Linkevičius.

Raimondai Masiulytei, deja, teko palikti „Lietuvos balsą“. Savo pasirinkimą Merūnas argumentavo tuo, kad jam labiau imponuoja tobulėjantys žmonės, o ne talentingi, bet stovintys vietoje.

Jurgis ir Erika toliau tęs darbą su šiais mokiniais:

Elvina Milkauskaite, Monika Mečiūte ir Laura Jonušaite.

Projektą paliko Kristina Šiupienytė. Anot Violetos, ji tiesiog pasirinko netinkamą dainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų