REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos politikus, dalyvaujančius akcijoje „Darom“ ir mielai pozuojančius prieš kameras, daugelis pašiepdami lygina su sovietinės Rusijos bolševikų vado Vladimiro Lenino vardo „subotnikų“ (šeštadieninės talkos rusiškai) personažais. Pastebima, kad su anuo diktatoriumi rastą drauge neva nešusiųjų buvo pasiskelbę tiek daug, kad tokio ilgio rastų nelabai pasitaiko.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi, dalis politikų tvirtina, kad reklamos neieško. Darbo partijos Antakalnio skyriaus pirmininkas Gintaras Tamošiūnas, prieš kelis mėnesius deklaravęs, kad vienmandatėje apygardoje įveiks premjerą Andrių Kubilių ir buvusį prezidentą Rolandą Paksą, akcijos „Darom“ talkai pasirinko antrąjį Valakupių pliažą.

REKLAMA

„Pasirinkau tokią vietą, kurioje šiukšlių tikrai nemažai, o žurnalistų ir fotokamerų labai daug nesusirenka. Yra skirtumas – kur ir kaip darai. Jei renkiesi Baltąjį tiltą ar Gedimino prospektą, kur šiukšlių mažiau, o šlovės daugiau – reiškia nori reklamos. Mūsų tikslas buvo sukviesti kuo daugiau žmonių, kad būtų galima surinkti kuo daugiau šiukšlių. <....> Akcijoje dalyvauju todėl, kad taip suprantu pilietiškumą. Be to tai yra visai neblogas būdas bendrauti, leisti laiką. Įdomiau negu švęsti užstalėje,“ - sakė G. Tamošiūnas.

Liberalų Sąjūdžiui atstovaujantis Seimo narys Laimontas Dinius portalui Balsas.lt apskritai atsisakė nurodyti, kur ir ką ketina tvarkyti. „Mes su šeima Šiauliuose turime konkrečią vietą, tačiau reklamos šioje srityje neieškome,“ - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų