REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip praneša agentūra „Associated Press“ su nuoroda į Pakistano vidaus reikalų ministrą Remaną Maliką, kompanijos „Bhoja Air“, kuriai priklausė netoli Islamabado sudužęs keleivinis lėktuvas, savininkui uždrausta išvykti iš Pakistano.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime informacijos, kad sudužęs lėktuvas buvo gana senas, todėl duotas įsakymas atlikti išsamų kompanijos „Bhoja Air“ lėktuvų parko patikrinimą“, - pareiškė R. Malikas. Ministras pridūrė, kad balandžio 21 dieną bus sudaryta komisija, kuri tirs įvykio aplinkybes.

REKLAMA

Kol kas nėra iškelta jokių versijų, dėl kokių priežasčių įvyko lėktuvo katastrofa, tačiau iš lėktuvo kritimo vietos jau paimtos juodosios dėžės. Šįryt buvo baigta ir paieškos ir gelbėjimo operacija: visų žuvusiųjų kūnai nugabenti į morgus DNR tyrimams atlikti.

Lėktuvas „Boeing 737-200“ sudužo prie Islamabado balandžio 20-osios vakare. Laineris skrido iš Karačio į Islamabadą ir nukrito tūpdamas maždaug per 10 kilometrų nuo oro uosto. Lėktuve buvo 127 žmonės, visi jie žuvo.

Anot R. Maliko, lėktuvo sparnai užsiliepsnojo dar ore, dėl ko kilo įtarimas, kad į jį galėjo trenkti žaibas (lėktuvas leidosi per audrą). Taip pat buvo pranešta, kad lėktuvas nukrito į Huseinabado kaimą, tačiau apie aukas ant žemės jokios informacijos nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų