REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien kiekvienas gyvename taip, lyg pats gyvenimas paskui mus nesuspėtų. Vis daugiau reikalaujame iš savęs, savo aplinkos ir mus supančių žmonių. Tačiau nuolatiniame bėgime mus paveja laikas, palikdamas savo ženklus – raukšleles veiduose, spindesį praradusią ir pavargusią odą, kuriai privalome padėti. Juolab, kad pati gamta mums skuba į pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje gerai žinomi vokiečių farmacinės kompanijos „Pharmatheiss Cosmetics„ (ankstesnis pavadinimas „Medipharma Cosmetics“) odos priežiūros produktai „Doliva" su įvairiais augaliniais aliejais ir ekstraktais, kuriuose gausu odai reikalingų vitaminų ir kitų aktyviųjų medžiagų, leidžiančių tinkamai pasirūpinti visų tipų veido ir kūno oda, atgaivinti ir puoselėti plaukus bei galvos odą.

REKLAMA

Šio pavasario naujiena Lietuvos vaistinėse – nauja „Pharmatheiss Cosmetics„ veido ir kūno priežiūros kosmetikos linija „Granatapfel“, skirta kovai su odos senėjimu. Vokiška kokybė ir tokių garsių asmenų kaip dr. P. Theiss'o dalyvavimas, kuriant šią liniją, garantuoja kosmetikos priemonių veiksmingumą ir naudą mūsų odai. Visi kompanijos „Pharmatheiss Cosmetics" produktai griežtai tikrinami laboratorijose, taigi jų naudojimo rezultatas pagrįstas moksliniais tyrimais.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis linijos „Granatapfel„ produktų komponentas – granato vaisius, pasižymintis daugybe sveikatą gerinančių savybių. Šiandien jau gaminami labai efektyvūs gydomieji preparatai, kurių pagrindas yra būtent granatai. Šie vaisiai pasižymi didžiuliu antioksidaciniu poveikiu. Kartais granatai vadinami „karališkaisiais vaisiais“, nes pasižymi ypatingu skoniu, maistine verte, gydomosiomis galiomis ir kosmetine nauda. Vertingos granato vaisiaus sudėtinės dalys atgaivina keratinocitus – odos ląsteles, grąžina odai reikalingą energiją ir saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio. Granatų sėklų aliejus apsaugo kraujagysles ir odos ląsteles, jame daug vitamino C, antioksidaciniu poveikiu pasižyminčių medžiagų, linolio rūgšties, mažinančios odos paraudimus ir pigmentines dėmeles. Granatų ekstraktas skatina odos regeneraciją, stiprina imuninę sistemą, apsaugo nuo aplinkos poveikio ir stabdo odos senėjimą. Ląstelių atsinaujinimui labai svarbus granatų sviestas, kuris drėkina odą ir stimuliuoja kolageno sintezę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujoji kosmetikos linija „Granatapfel„ – tai ekspertų sukurta natūralių sudedamųjų medžiagų ir mokslinių tyrimų sintezė. Ji apima vertingo šalto spaudimo alyvuogių aliejaus iš Toskanos, veikliųjų pipirnės medžiagų, avokadų aliejaus ir ypatingųjų granato savybių derinį, kuris aprūpina odą reikiamu drėgmės ir maitinamųjų medžiagų kiekiu, taip užkirsdamas kelią senėjimo procesams. Be jau žinomų dermatologiškai veiksmingų sudėtinių dalių, tokių kaip pantenolis ir hialurono rūgštis, „Granatapfel“ linijos produktuose panaudota ir inovatyvi natūrali veiklioji medžiaga GATULINE IN-TENSE*, kurios išskirtinis efektyvumas įrodytas, atlikus klinikines studijas. Ši medžiaga stimuliuoja odos ląstelių dinamiką, atkuria jos struktūrą, o poveikis pastebimas jau po pirmos savaitės: oda tampa stangresnė (30 %), ženkliai sumažėja raukšlės (38 %).

REKLAMA

„Granatapfel" liniją sudaro priemonės, skirtos veido ir kūno odos priežiūrai, kad oda būtų graži ir stangri bet kokiame amžiuje.

Jeigu pastebėjote priešlaikinio senėjimo požymius ar oda tapo sausa, dieninis veido kremas „Granatapfel" ją pamaitins ir suteiks glotnumo. Kremas mažina raukšles, jau po savaitės sustangrina odą ir stabdo senėjimo procesus. Biologiškai aktyvūs komponentai ir granatų kauliukų aliejus apsaugo nuo aplinkos poveikio. Taigi jeigu Jūsų veido oda priskiriama normalios arba sausos odos tipui, šis kremas skirtas būtent Jums.

REKLAMA

 

Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)

Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)

 

Nakties miego metu odos regeneracijai sukurtas veiksmingas naktinis veido kremas „Granatapfel" su vertingu granatų sviestu. Jame gausu odą maitinančių ir regeneruojančių medžiagų, kad ir naktį oda būtų apsaugota bei rami, o raukšlės mažėtų.

Kompanija „Pharmatheiss Cosmetics„ pasirūpino, kad ir kūno odai galėtume suteikti natūralių aktyviųjų medžiagų poveikį. Šiurkščioms rankoms, išsausėjusiai kūno odai siūloma trejopa pagalba su „Granatapfel“: unikali formulė, jungianti efektyvias veikliąsias medžiagas, ne tik švelnina, minkština bei stangrina odą, bet ir yra nepakeičiama, kovojant su laiko ženklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siūlome išbandyti šios linijos stangrinamąjį kūno sviestą su granatų ekstraktu ir veiksmingu kofeino bei margenio lapų miltelių kompleksu išpuoselėtai Jūsų odai rankų kremą dėl aplinkos poveikio šerpetojančioms rankoms su alyvuogių, granatų sėklų ir avokadų aliejais, dušo gelį, kuris atgaivina ir saugo nuo išsausėjimo, bei skystą muilą, švelniai šalinantį odos nešvarumus ir suteikiantį ilgalaikę apsaugą.

 

Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)Tyrimų rezultatai (nuotr. Gamintojo)

 

Taigi kas yra „Granatapfel"? Tai tikrai puiki naujiena mūsų odai. Naudojant dermatologų patikrintas šios linijos veido ir kūno odos priežiūros priemones, Jus visada lydės komforto jausmas, nes jos suteikia gaivą ir jaunatviškumą, kad ir kokie posūkiai pasitaikytų gyvenimo kelyje.

Visus veido ir kūno priežiūros produktus „Doliva" bei „Granatapfel“ galite rasti tik vaistinėse.

„Granatapfel" – amžinos jaunystės karalienė!

* registruotas Gattefosse prekinis ženklas

Užsk. Nr. 1970

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų