REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rungtynių metu visad kovingas Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas už aikštelės ribų tampa jautriu ir rūpestingu. Duodamas interviu jaunajai „Žalgirio“ žurnalistei Simonai Šlefendoraitei krepšininkas atskleidė be galo mylintis gyvūnus: „Turėjau ir žiurkėną, ir katiną, ir šunų. Tiesa, labiausiai patiko pekinų veislės Džerė ir rotveileris Harzas“, skelbia „Žalgirio“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Robertas teigė ypač mylįs šunis. Žalgirietis išsidavė, jog labiausiai jam patinka šių gyvūnų prieraišumas: „Nesvarbu, kokia tavo nuotaika, jie tau visada geri. Manau, čia ir yra šunų geriausia savybė, kad kai grįžti namo, jie visada tave pasitinka“. Tiesa, krepšininkas sakė matąs ir trūkumų. „Reikia tris kartus per dieną vedžioti, iš lauko parvedus nuprausti. Visur yra ir pliusų, ir minusų, bet, manau, kad pliusų daugiau“.

REKLAMA

Teko auginti išskirtinį šunį

Lietuvos rinktinės kapitonas prasitarė auginęs ypatingą rotveilerį. „Jis buvo labai protingas. Galėjai ant stalo padėti penkias dešreles ir pasakyti, jog suvalgytų tik vieną. Nereikėdavo jokių komandų —jis suvalgęs vieną laukdavo, kol leisi pasiimti antrą. Su juo buvo daug šnekama ir atrodė, kad jis pats protingiausias šuo. Nežinau, gal ir pas kitus žmones šunys tokie supratingi, bet mums atrodė, kad jis geriausias“, - prisiminimais dalijosi R.Javtokas.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar augintiniams pritrūktų laiko

Tiesa, dabar auginti naminį gyvūną Robertui ir jo šeimai pristinga laiko. „Tėvams esame atidavę katę, nes kuomet pradėjome keliauti nebebuvo galimybių ją prižiūrėti“, - prisipažino aukštaūgis.

Pasak žaidėjo, vaikai taip pat nereikalauja augintinių: „Kartais močiutė atsiveda du savo šuniukus, tai būna, kad jie eina pavedžiot. Vaikai yra vaikai. Jiems patinka daug kas, tačiau prižiūrėti dažnai turi tėvai. Man pačiam gyvūnai buvo nupirkti tik tuomet, kai aš pats galėjau juos prižiūrėti.“

R.Javtokas tikino, jog neatsisako minties auginti įvairius gyvūnėlius: „Myliu gyvūnus. Svajonės didelės. Sodyboje turime vištų, triušių, bet norėtume ir voverių, lūšių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų