REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterų pliažai jau seniausiai yra vieni populiariausių visame pasaulyje, bet šį kartą apie nudistų pliažus – pamėgtas pliažinėtojų kryptis, pradedant nuo gražios gamtos kurortų iki suaugusiems skirtų viešbučių. Žemiau pateikiami tik legalūs paplūdimiai, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt. Taigi... vienintelis klausimas – kur norėtumėte išsirengti?

REKLAMA
REKLAMA

Cap d'Agde, Prancūzija

Yra manoma, kad geriausia vieta nudistams – Cap d'Agde. Dauguma turizmo (ir ne tik) ekspertų šį miestą vadina „nudizmo pasaulio sostine“.

REKLAMA

Kuo šis miestas ypatingas? Tai yra miestas, kur natūralistams skirta atskira gyvenvietė. Gyventojai ir svečiai čia gali nuogi daryti beveik viską, pvz.: apsipirkinėti, eiti į bankus. Tačiau dauguma jų apsirengia bent jau pietaudami restoranuose. Vienintelė vieta, kur privaloma būti nuogam – paplūdimys.

Per 5 valandas į Cap d'Agde galima atvykti greituoju traukiniu iš Paryžiaus. Vasaros metu čia susirenka apie 40 tūkstančių natūralistų. Atvykus į gyvenvietę kiekvienas gauna įėjimo kortelę ir nuo to momento rūbai ir gėda turi būti pamiršti!

REKLAMA
REKLAMA

eWaterways nudistų kruizas, Kroatija

Jeigu deginimasis laive skamba kaip svajonė, tuomet šis nudistinis kruizas – jums. Laivas plaukia iš Splito kurorto 7 paras, aplankomos kelios Kroatijos pakrantės. Laive vyksta įvairios pramogos, vakarėliai, galima degintis ir maudytis šiltoje Adrijos jūroje. Tiesa, atvykus į uostelius, rūbai yra privalomi, tačiau visą kitą laiką galite džiaugtis natūralumu.

Vienu metu laivuose apgyvendinama nuo 20 iki 40 turistų. Pusryčiai ir vakarienė laive, o pietūs – vietiniuose restoranuose, kuomet laivas užsuka į uostus. Taip pat kelionės metu galite pamatyti mažų viduramžių miestelių ir Romos laikų palikimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vritomartis, Graikija

Vritomartis – viešbutis, kuriame pasijausite it antikinės Graikijos dievai. Šis viešbutis įsikūręs pietryčių Kretoje, o jo pavadinimas kilęs nuo deivės Minoan. Skirtingai nuo kitų panašių vietų, šis viešbutis yra skirtas šeimai. Čia galioja pakankamai griežtos Tarptautinės natūralistų federacijos taisyklės, kurios reglamentuoja, jog būti nuogam galima tik lauke, paplūdimyje ir prie baseino.

Viešbutis turi 85 kambarius, visi jie su oro kondicionieriais, telefonais, televizija šaldytuvu ir internetu. Svečiai gali naudotis teniso ir tinklinio aikštėmis.

REKLAMA

Vera Playa, Ispanija

Turbūt garsiausias Ispanijos nudistų paplūdimys Vera Playa yra pietryčiu pakrantėje, kur vanduo ir smėlis – tiesiog kviečia susilieti su gamta. Prie ilgo privataus, bet visiems prieinamo, paplūdimio, kur įsikūrę daugiau negu 2000 apartamentų ir prabangių viešbučiai nudistams. Tiesa, kadangi Vera Playa nėra privati erdvė, čia dažnai pasitaiko „zuikių“.

Bassona paplūdimys – Emilia Romagna, Italija

Būsite nustebinti, jog dievobaiminga Italija taip pat turi net 1 kilometro „nuogą“ paplūdimį. Nors nuogumas Italijoje dažnai laikomas tabu, kai kurie vietiniai šį reiškinį palaiko. Bassona paplūdimys gali pasigirti baltu smulkiu smėliu ir šiluma. Nesvarbu, ar nusiimsite bikini ar ne, šiame paplūdimyje pailsėti tikrai galima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų