REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bertone“ dizaino studija vėliau šį mėnesį vyksiančioje Pekino automobilių parodoje pristatys važiuojantį vienetinį „Nuccio“ koncepcinio modelio prototipą. Kitaip nei tas natūralaus dydžio modelis iš dervos ir gipso, kurį matėme kovo mėnesį Ženevos automobilių parodoje, naujasis prototipas bus veikiantis, todėl šiek tiek pasikeis jo dizainas. Taip pat bus sumontuotas su automatine transmisija sujungtas 4,3 litro V8 tipo motoras, išvystantis 480 AG galią.

REKLAMA
REKLAMA

„Bertone“ Ženevoje pristatė koncepcinį automobilį „Nuccio“. (nuotr. Gamintojo)Ženevoje demonstruotas „Bertone Nuccio“. (nuotr. Gamintojo)

Kaip galima matyti kompanijos išplatintoje nuotraukoje, automobilio priekyje bus integruoti standartiniai žibintai, o ilgas siaurėjantis priekinis stiklas – sutrumpintas. „Bertone“ sumanyta šviesos diodų juosta jau neapgaubia automobilio sparnų, o veidrodėliai šiek tiek praplatinti tam, kad suteiktų pakankamą matomumą atgal. Nepaisant minėtų pakeitimų, savitas automobilio stogas ir lapo gyslų faktūrą kartojantis priekinis buferis išliko.

REKLAMA

„Nuccio“ konceptą kompanijos šimto metų jubiliejui pažymėti sukūrė vyriausias „Bertone“ dizaineris Michaelas Robinsonas. Savo pavadinimą šis modelis gavo legendinio italų automobilių dizaino meistro Nuccio Bertone garbei. Konceptas apibūdinamas kaip „ekstremalus“ sportinis automobilis, kuris bus naujas etapas pleišto formos kėbulą ir centre montuojamą variklį turinčio lengvo modelio su centre montuojamu varikliu evoliucijoje.

Skelbiama, kad važiuojantis vienetinis prototipas bus parduotas kolekcionieriams. Dinaminės charakteristikos ir modelio kaina kol kas neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų