REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Mantas Varaška pareiškė nutraukiantis bendradarbiavimą su Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) frakcija.

REKLAMA
REKLAMA

„2011 m. kovo mėnesį sutariau bendradarbiauti su minėta frakcija Seime. Į ją atėjau viduje apsisprendęs ir neprašydamas jokios naudos ar politinių pareigų. Drauge buvo sutarta siekti ir bendros valdančiosios daugumos Kazlų Rūdos savivaldybės taryboje. Šis susitarimas buvo įgyvendintas po kelių mėnesių, vietos TS-LKD tarybos narius pakviečiant į valdančiąją koaliciją“, – sako politikas.

REKLAMA

Jis apgailestauja, kad šių metų balandžio 18 d. šios partijos atstovai inicijavo jo politinių bendraminčių – Jaunosios Sūduvos tarybos narių pašalinimą iš valdančiosios daugumos.

„Taip jie “atsidėkojo„ už prieš metus suteiktą galimybę dirbti drauge. TS-LKD politikų išduotiems ilgamečiams mano visuomeninės ir politinės veiklos kolegoms reiškiu pagarbą ir palaikymą. Manydamas, kad TS-LKD partijos savivaldybių skyriai yra ne savarankiški, o vienos politinės organizacijos dariniai, nutraukiu bendradarbiavimą su šios partijos frakcija Seime“, – pareiškė M. Varaška.

Apie M. Varaškos pasitraukimą iš Seimo TS-LKD frakcijos ketvirtadienį iš Seimo plenarinio posėdžio tribūnos pranešė Seimo Pirmininkė Irena Degutienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų