REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vairuokite saugiai. Ir visuomet atminkite, kad kelyje esate, kaip sakydavo garbus Lenkijos lenktynininkas ir automobilių sporto pedagogas Zobieslavas Zasada, tik kintamos situacijos kintamas fragmentas. Paprasčiau sakant, tik žemės dulkė Dievo įgeidžių virtuvėje. Puikiausia to iliustracija – Rusijos tyruose užfiksuotas vaizdelis.

REKLAMA
REKLAMA

Situacija iš pirmo žvilgsnio atrodo nekalta – automobilis rieda visai tvarkinga priemiesčio gatve, tik priešpriešiais važiavę automobiliai įstrigę spūstyje. Tačiau situacija akimirksniu pasikeitė privažiavus vingį. Ten nuo kalno visai smagiai leidosi vilkikas „Ural“ su puspriekabe. Jo vairuotojui, panašu, akys ant kaktos iššoko pamačius stovinčius spūstyje automobilius vingio pabaigoje. Tokie „Ural“ yra gana komplikuotai valomi ir stabdomi visureigiai sunkvežimiai, tad visai nenuostabu, kad vingyje stabdomas vilkikas pradėjo nevaldomai slysti. Tačiau viskas baigėsi stebėtinai laimingai – abu automobiliai sustojo vos per pusmetrį vienas nuo kito. Kažkam labai pasisekė.

Tiesa, jei jus erzina necenzūriniai rusų kalbos išsireiškimai, žiūrėdami šį vaizdelį sumažinkite garsą – lengvojo automobilio vairuotojui po tokio šoko bendrinės rusų kalbos žodyne pritrūko žodžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų