REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2009 metais kontraversiškose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse tarp Londono „Chelsea“ ir „Barcelona“ ekipų teisėjavęs Tomas Henningas Ovrebo prisipažino, jog vis dar sulaukia mirtimi grasinančių „mėlynųjų“ sirgalių laiškų, tačiau į juos jau nebekreipia dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Tame mače arbitras neskyrė net kelių akivaizdžių vienuolikos metrų baudinių į katalonų vartus ir rungtynės po vėlyvo „Barcelona“ saugo Andreso Iniestos įvarčio baigėsi lygiosiomis 1-1, kas reiškė, jog „Chelsea“ nepateko į finalą. Pasibaigus rungtynėms savo pykčio teisėjo darbu neslėpė ir Londono ekipos puolėjas Didier Drogba ir saugas Michaelis Ballackas.

REKLAMA

Po mačo teisėjas iš Norvegijos pradėjo gauti grasinančius laiškus, tačiau net dabar, po trijų metų, į jo namus laiškanešys vis dar atneša panašaus turinio korespondencijos.

„Aš vis dar gaunu grasinančių laiškų, tačiau jie iškart keliauja į šiukšlių dėžę. Aš nebežiūriu į juos rimtai ir dažnai pagalvoju, kokie žmonės juos galėtų siūsti. Dar vakar gavau elektroninį laišką iš “Chelsea„ sirgaliaus, kuris norėjo nužudyti mane ir mano šeimą“, - „The Times“ pasakojo T.H.Ovrebo.

„Futbolo taisykles išmanantys žmonės supranta, jog tose rungtynėse padariau klaidų, tačiau toks tas teisėjo gyvenimas. Iš vienos pusės aš džiaugiuosi, jog su savo teisėjų komanda sugebėjome visą mačą išlikti ramūs“, - teigė norvegas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų