REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šilutės rajono apylinkės teismas už piktnaudžiavimą tarnyba uždarosios akcinės bendrovės direktoriui skyrė 180 MGL – 23 400 litų – baudą.

REKLAMA
REKLAMA

Individualios įmonės, teikusios viešąsias paslaugas žemės reformos projektų rengimo srityje, savininkas 42 metų A. G. buvo kaltinamas tuo, kad pagal laimėtą konkursą vykdydamas Rusnėje esančios valstybinės žemės sklypų nuomos projektus tyčia suklaidino pirmumo teisę nuomotis valstybės žemę turinčius šešis pretendentus.

REKLAMA

Jis 2007 m. spalį Rusnės seniūnijos pastate melagingai žmonėms nurodė, kad laisvos valstybės žemės rinktis nuomai nebėra, nors iš tikrųjų tuo metu tokių sklypų dar buvo ir jie buvo išnuomoti ne pirmumo teisę turėjusiems piliečiams, o vienai uždarajai akcinei bendrovei.

Valstybės kaltinimą teisme palaikęs Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Jevgenijus Michailovskis teismo prašė kaltinamąjį nuteisti teisės dirbti žemėtvarkos srityje, teikiant viešąsias paslaugas, atėmimu trejiems metams.

Nuosprendį dar galima skųsti apeliacine tvarka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų