REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artimi Katy Perry draugai teigia, kad dainininkė ima gailėtis išsiskyrusi su aktoriumi, kad nuolat jo ilgisi ir galvoja apie senus laikus. Pati dainininkė neslepia, kad pamažu atgimsta seni jausmai. Neseniai pasirodžiusioje dainininkės Katy Perry dainoje, kurią parašė pati atlikėja, kalbama apie sunkias skyrybas, kurios apverčia gyvenimą aukštyn kojomis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors daina „Part Of Me“ buvo parašyta prieš du metus, ją dainininkė ryžosi išleisti tik tuomet, kai išsiskyrė su vyru Rassellu Brandu.

REKLAMA

Dar stipriau 27-erių atlikėjai jausmus sužadino kelionė į Indiją, kur 2010-aisiais jiedu su vyru susituokė. Neilgai trukusi hito „Firework“ atlikėjos santuoka stipriai įsirėžė į jos gyvenimą. Skyrybos su R. Brandu, pasak jos draugų, pavertė ją „pasiklydusia siela“.

Porai išsiskyrus, R. Brandas buvo ne kartą pastebėtas su kitomis moterimis, o K. Perry buvo užmezgusi trumpą romaną su modeliu Baptiste Giabiconiu.

„Dabar Katy ir Russellas yra tokiame taške, kai jiedu bando likti draugais, tačiau tai jiems sunkiai sekasi“, - užsienio spaudai sakė artimas Katy draugas.

Katy Perry daina „Part Of Me“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų