REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nesėkmė pirmame Čempionų lygos mače su Miuncheno „Bayern“ visiškai nenumalšino Madrido „Real“ stratego Jose Mourinho ryžto kovoti turnyro finale. „Karališkojo klubo“ strategas sako, kad yra savaitė laiko deramai pasiruošti atsakomajai dvikovai ir tiek dienų jam visiškai pakanka.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, mes pralaimėjome pirmą susitikimą, tačiau ši dvikova man nekelia blogų emocijų. Pralaimėjome išvykoje įdomias rungtynes minimaliu skirtumu. Viskas gerai. Miunchene vyko tipiškas Čempionų lygos pusfinalis. Aišku, mes nenusipelnėme pralaimėjimo, tačiau toks yra futbolas“, - po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje sakė J.Mourinho.

REKLAMA

„Real“ treneris pabrėžė, kad atsakomosiose rungtynėse komandai nereikės rodyti stebuklų.

„Užduotis antrame mače visiškai lengvai išsprendžiama. Jei mes namie laimėsime, tarkime, rezultatu 1-0, 2-0 arba 3-1 - pateksime į turnyro finalą. Esu optimistas ir tikiu, kad į Miuncheną darkart šį sezoną grįšime. Taip, taip, grįšime žaisti Čempionų lygos finale“, - užtikrintai kalbėjo J.Mourinho.

Portugalas pabrėžė, kad Madrido „Real“ gretose yra daug gerų žaidėjų, galinčių namie palaužti „Bayern“ futbolininkus.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar jau balandis. Futbolo sezonas artėja į pabaigą. Savaime suprantama, jog ne visi žaidėjai yra geros sportinės formos. Dar yra laiko pasiruošti. Kol kas nežinau, kokį futbolą demonstruosime kitą trečiadienį, tačiau visi puikiai žinote, kad Madrido  “Real„ tiek namuose, tiek išvykoje kovoja tik dėl pergalės. Taip bus ir atsakomoje dvikovoje su Miuncheno “Bayern", - uefa.com cituoja J.Mourinho.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Miuncheno „Bayern“ žaidėjai: ispanų barjeras – įveikiamas

UEFA Čempionų lyga: žvaigždėmis spindintis „Real“ krito Miunchene

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų