REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalakuto krūtinėlė – 200 g

Česnakas – 1 skiltelė

Imbieras – 10 g

Čili pipiras – 10 g

Raudonoji paprika – ½ vnt.

Svogūnų laiškai – 30 g

Ryžiniai makaronai – 50 g

Teriyaki padažas – 50 ml

Austrių padažas – 50 ml

Kokoso pienas – 100 ml

REKLAMA
REKLAMA

Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, apkepinkite puode ant aliejaus. Sudėkite čili pipirą, česnaką, imbierą, raudonąją papriką, supjaustytą šiaudeliais, pakepinkite kartu su kalakutiena.

REKLAMA

Supilkite kalakutienos sultinį, Teriyaki ir austrių padažus, ir virkite 10 min. Paragaukite.

Suberkite ryžinius makaronus, pavirkite keletą minučių ir supilkite kokoso pieną.

Užvirus nukelkite nuo ugnies, supilkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.

Nuotraukas ir receptą pateikė „ARVI KALAKUTAI“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų