REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvairiausių „Metų automobilių“ konkursų dabar yra dešimtys. Vieni iš jų yra svaresni, kiti sukelia bangas tik tam tikrose nišose. Savo geriausius automobilius dabar renka amerikonai, japonai, žvejai, gėjai ir moterys. Pasaulio automobilių žurnalistės jau paskelbė, koks yra labiausiai dėmesio vertas automobilis jų akimis.

REKLAMA
REKLAMA

Trumpa priešistorė. Ženevos automobilių parodoje buvo paskelbtas konkurso „Women's World Car of the Year“ dalyvių sąrašas. Ženevoje paskelbti nominantai kiekvienoje kategorijoje, o dabar paaiškėjo ir geriausieji kiekvienoje klasėje, ir absoliutus nugalėtojas. Tiesa, apdovanojimai bus įteikti tik rudenį, Paryžiaus automobilių parodoje.

REKLAMA

„Range Rover Evoque“ (nuotr. Gamintojo)„Range Rover Evoque“ (nuotr. Gamintojo)

20 automobilių žurnalisčių iš 12 šalių komisija buvo vieninga – geriausiu automobiliu šios moterys pripažino efektingą miesto visureigį „Range Rover Evoque“. Antroje vietoje liko naujasis trečios serijos „BMW“ automobilis, o trečioje – „Audi Q3“.

Tai buvo absoliuti įskaita. Geriausiu sportiniu automobiliu moterys išrinko „Porsche 911“, šeimos automobilio laurus nuskynė „BMW 3-series“, taupiausių automobilių kategorijoje triumfavo „Honda Civic“, o prabangių automobilių kategorijoje ir vėl buvo pagerbtas „Range Rover Evoque“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų