REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Carnegie Mellon universitetas paskelbė, kad nuo šiol pradeda nemokamai platinti paskaitų kurso „Developing iPad Applications for Visualization & Insight“ apie „iPad“ programėlių kūrimą videoįrašus aukštos raiškos formatu universiteto „iTunes“ interneto parduotuvės skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA

Šio universiteto studentams parengtą tokį kursą sukūrė universiteto darbuotojai bei patyrę programuotojai. Tiesa, jis buvo gerokai populiaresnis nei planuota, matyt todėl ir buvo nutarta jį paskelbti viešai.

REKLAMA

Dabar visi besidomintys gali susipažinti su programavimo „iPad“ kompiuteriams pagrindais, ir interneto lankytojai galės išmokti lygiai tą patį kursą, kaip ir universiteto studentai, tik už jį akademinių kreditų, be abejo, negaus. Videoįrašus galima atsiųsti ir žiūrėti kompiuteryje, „iPad“ planšetiniame kompiuteryje ar „iPhone“ telefone, taip pat jie pradėti skelbti ir „Youtube“ svetainėje.

Tiesa, rekomenduojama, kad besimokantys savarankiškai turėtų bendrų programavimo žinių ir objektinio programavimo patirties.

REKLAMA
REKLAMA

Kurse dėstomi programėlių kūrimo pagrindai, naujausios operacinės sistemos, naudojamos „iPad“ kompiuteriuose, iOS 5 funkcijos, ir, be abejo, praktiniai dalykai – kaip sukurti grafinę sąsają, apdoroti duomenis, naudotis kitų portalų, tokių kaip „Twitter“, „Facebook“, informaciją, įterpti žemėlapius ir kita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų