REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andželo interneto svetainė LaWeekly.com paskelbė 20-ies visų laikų seksualiausių moterų atlikėjų sąrašą. Dainininkės seksualumas – tai ne tik jos demonstruojamos nuogybės, bet ir vidinė charizma, muzikos pojūtis bei gerbėjų noras grožėtis savo dievaite. Seksualiausių merginų 20-ukas atrodo taip:

Los Andželo interneto svetainė LaWeekly.com paskelbė 20-ies visų laikų seksualiausių moterų atlikėjų sąrašą. Dainininkės seksualumas – tai ne tik jos demonstruojamos nuogybės, bet ir vidinė charizma, muzikos pojūtis bei gerbėjų noras grožėtis savo dievaite. Seksualiausių merginų 20-ukas atrodo taip:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

20. Samantha Fox

Samantha Fox (EHR.lt nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Samantha Fox (EHR.lt nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Ši pop muzikos žvaigždė ir modelis pozuodavo pusnuogė vienam Londono žurnalui jau nuo 16 metų. Nors ji pardavė nemažai muzikos įrašų, dauguma jos laikų vyrų geriau pamena moterį iš seksualių plakatų ir žurnalų viršelių. Nenuostabu, kad jos populiarumo laikais, kiekvienas vyras būtų norėjęs ją vesti.

REKLAMA

19. Grace Jones

Grace Jones (nuotr. SCANPIX)Grace Jones (nuotr. SCANPIX)

Jamaikos kilmės JAV dainininkė, modelis bei aktorė Grace Jones aštuntajame dešimtmetyje tapo tikra disko karaliene. Ši moteris tarsi dvilyčio grožio įsikūnijimas, įkvėpęs homoseksualų judėjimus ir drąsius persirenginėjimus scenoje. „Disney World“ koncerto metu atlikėja nepabūgo atvirai pademonstruoti savo krūtinę.

18. Courtney Love

Courtney Love (nuotr. Alloverpress.ee)Courtney Love (nuotr. Alloverpress.ee)

Nors ši atlikėja netrukus įkops į penktą dešimtį, ji atrodo gerokai jaunesnė nei kitos jos amžiaus moterys. 90-aisiais savo paprastumu ir natūralumu ji traukė tik tam tikro tipo vyrus, kurie manė kad aknė ir randai gali būti seksualu. Moteris dar labiau išgarsėjo savo vulgaria išvaizda ir elgesiu scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

17. Brody Dalle

Brody Dalle (nuotr. SCANPIX)Brody Dalle (nuotr. SCANPIX)

Brody Dalle įgijo prastą reputaciją, kai būdama dar nepilnametė prisistatė kaip Rancido Timo Armstrongo draugė ir būsima žmona. Iš nors ji buvo ištikima savo pankiškam įvaizdžiui, daugelis vyrų laikė ją beprotiškai seksualia. Žinoma, prie to prisidėjo ir jos unikalus vokalas.

16. Joan Jett

Joan Jett (nuotr. SCANPIX)Joan Jett (nuotr. SCANPIX)

Dėl savo gergždžiančio balso, kuris skambėjo grasinančiai, bet kartu ir daug žadančiai, Joan Jett jautėsi seksualiai ir dauguma vyrų tuo nedrįso abejoti. Blogos mergaitės įvaizdis, išsitaršę plaukai ir jėgos savyje turinti moteris visuomet traukė stipriosios lyties atstovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

15. Gwen Stefani

Gwen Stefani(nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Gwen Stefani(nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Ši stilingoji blondinė, be abejonės, žino, kas veda vyrus iš proto. Ryškiai raudonos lūpos, seksualiai prasegti marškiniai bei mergaitiškos garbanos nepalikdavo abejingo nė vieno. Anot Stefani, būtina atrodyti seksualiai ir žaismingai, norint priversti visus pasaulio vyrus kristi jums po kojomis.

14. Stevie Nicks

Stevie Nicks (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Stevie Nicks (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Boho stilius ir angeliškas veidas – tai du pagrindiniai bruožai, privertę 70-aisiais sužibėti Stevie Nicks. Tai toji moteris, kurią galima drąsiai parvesti namo ir pristatyti tėvams ir kuri leidžiantis saulei pavirsta tikra laukine katyte. Jos unikalus balsas arba privers jus verkti, arba pakerės amžiams.

REKLAMA

13. Nico

Nico – tai moteris, kurią seksualią daro jos liūdesys ir neviltis, o jos balsas priverčia jos trokšti. Nico susitikinėjo su rokeriais, tokiais kaip Lou Reed ar Iggy Pop, tačiau nei vienas jų nepadarė jos laimingos.

12. M.I.A.

M.I.A. (AFP/Scanpix nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)M.I.A. (AFP/Scanpix nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

M.I.A., kurios tikrasis vardas – Matangi „Maja“ Arulpragasam, yra moteris kraštutinybė, kuri gali arba kurti, arba naikinti. Dauguma jos gerbėjų tiesiog negali būti abejingi jos putlioms lūpoms, migdolo formos akims ir nepadoriam elgesiui scenoje.

REKLAMA

11. Taylor Swift

Taylor Swift. scanpix nuotr. (nuotr. Balsas.lt)Taylor Swift. Scanpix nuotr. (nuotr. Balsas.lt)

Ši neeilinio grožio šviesiaplaukė mergina jau tapo ne vieno vyro svajone. Ji užburia savo žavesiu ir natūralumu, o tokiame konkuruojančiame muzikos pasaulyje moka išlikta paprasta ir nešališka. Vyrai, girdėję jos mielą kikenimą, dainoje „Ours“ jau eina dėl jos iš proto.

10. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (nuotr. SCANPIX)Jennifer Lopez (nuotr. SCANPIX)

Scenos dievaitė Jennifer Lopez garsi ne tik dėl savo ne vieną kartą seksualiausia pripažintos figūros. Moteris puikiai dainuoja, vaidina, šoka ir turi tikrai neprastą stiliaus pojūtį. Žinoma, niekam ne paslaptis, kad moters koziris – vyrus iš proto varantis užpakaliukas, kurį atlikėja stengiasi pabrėžti aptemptais, bet nestorinančiais drabužiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

9. Sheila E

Tik nedaugelis Sheilos E amžiaus moterų gali varžytis su jos seksualumu. Niekas kitas 80-aisiais nenešiojo tokių nėriniuotų pirštinaičių, vieną petį atidengiančių palaidinių ir brangakmeniais puoštų kostiumėlių, kaip ji. Dar vienas momentas, varantis vyrus iš proto, yra tai, kad savo dainų žodžius ji greičiau šnabžda nei ištaria žodžiu.

8. Liz Phair

Liz Phair (nuotr. SCANPIX)Liz Phair (nuotr. SCANPIX)

Liz Phair buvo visada seksuali ir tapo dar seksualesnė kai pradėjo dainuoti. Beje, moteris neslepia, kad jai labai patinka mylėtis. Kuriam vyrui nepatiktų toks atvirumas ?

REKLAMA

7. Madonna

Madonna (nuotr. SCANPIX)Madonna (nuotr. SCANPIX)

Kai kalba eina apie seksualumą, Madonna čia neabejotinai turi ką pasakyti ir ką parodyti. Kad įsitikintumėte jos provokuojančiu seksualumu, pakanka užmesti akį į 1992 metų erotinius įrašus. Tolimesnėje karjeroje jos patrauklumas tik dar labiau išryškėjo: raumeningas kūnas, ryškūs veido bruožai ir apsinuoginimo scenos neleido apie tai pamiršti.

6. Shirley Manson

Shirley Manson (nuotr. SCANPIX)Shirley Manson (nuotr. SCANPIX)

Viename geriausių grupės „Garbage“ video klipų „The World Is Not Enough“, Shirley Manson perteikia itin seksualios vilioklės vaidmenį. Raudonai nulakuoti nagai, žaidžiantys aplink vyriškio kaklą, be abejonės, sužadina ne vieno vyro seksualines fantazijas.

REKLAMA

5. Avril Lavigne

Avril Lavigne (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Avril Lavigne (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Puiki išvaizda ir pankrokiškas įvaizdis sukėlė tikrą sąmyšį muzikos pasaulyje. Avril niekuomet nesudarė lengvai prieinamos merginos įspūdžio, tuo pačiu priversdama jos trokšti ištisas minias. Saikingas sarkazmas ir už blogiukės išorės besislepianti trapi būtybė papirko gerbėjus.

4. Beyonce

Beyonce (nuotr. SCANPIX)Beyonce (nuotr. SCANPIX)

Moteriškas dainininkės kūnas, nepriklausomai nuo to, ar ji būtų scenoje, ar paplūdimyje, ar krepšinio varžybose, visuomet kaitino gerbėjų vaizduotę. Juokaujama, kad būtent šios atlikėjos nuotrauką Kim Kardashian parodė savo plastiko chirurgui reikalaudama tobulos figūros. Tačiau karaliene B tituluojama Beyonce turi įgimtą seksualumą, jos oda tarsi švyti auksu, o jai dainuojant gerbėjus tarsi paliečia energija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Debbie Harry

Debbie Harry (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Debbie Harry (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Grupės „Blondie“ lyderė Deborah Harry veikiausiai buvo pirmoji, kuriai pavyko užkariauti pankiškų vaikinų ir merginų širdis. Nepaisant to, kad į roko pasaulį moteris įsiveržė kai jai buvo jau per trisdešimt, Debbie spėjo pasiekti įspūdingą karjeros kulminaciją su „Blondie“. Ji uždegdavo publiką savo balsu ir elgesiu, tad abejingų nelikdavo.

2. Britney Spears

Britney Spears (nuotr. Alloverpress.ee)Britney Spears (nuotr. Alloverpress.ee)

Juokaujama, kad tik homoseksualūs vyrai mylėjo B.Spears dėl jos muzikos, visi kiti tiesiog svajojo apie ją kaip moterį. Bet 1999-aisiais turbūt nebuvo nė vieno vyro, kuris nevarvintų seilės pamatęs kiek naivų, tačiau gundantį vaizdo klipą „Baby One More Time“. Mokinukės įvaizdis tąsyk suveikė itin gerai.

REKLAMA

1. Shakira

 Shakira (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) Shakira (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Jos vaizdo klipai „She Wolf“ ir dar geidulingesnė ispaniškoji to paties vaizdo klipo versija „Loba“ leidinio žurnalistų vaidinama tikra dovana gražių moterų kūnų mylėtojams. Laukinis, net gyvuliškas seksualumas ir nepriklausomybė – štai ką klipe įkūnija Shakira. Net šokdama narve dainininkė sugeba įtikinti klausytoją, kad ne ją ten uždarė, o ji pati pasirinko tokį likimą. Ji moteriška, tačiau jos moteriškumas ne persaldintas, brandus ir viliojantis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų