REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitraštis ir naujienų portalas „Ekonomika.lt“ pradeda diskusijų ciklą *NOMIKA. Pirmoji tema: „startoNOMIKA. Pavyzdys, patarimas ir įkvėpimas tau, mielas startuoli.“

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 24 dieną ISM vadybos ir ekonomikos universitete savo sėkmės istorija dalinsis Mindaugas Kriščiūnas, vartotojų poreikius atitinkančio turinio socialiniuose tinkluose suradimo tarnybos „Pinevio“ bendraįkūrėjas, pernai sužavėjęs Silicio slėnio investuotojus.

REKLAMA

Vienas iš akceleratoriaus „Startuphighway“ patarėjų ir investuotojų Martynas Nikolajevas, per savo karjerą sukūręs ne vieną verslą, dalinsis patarimais, kur ir kaip „startup'ams“ ieškoti investavimo.

Komunikacijos gidų agentūros „XX“ įkūrėjas Tomas Ramanauskas, su kūryba ir idėjomis dirbantis dešimtmetį, susirinkusiems atskleis paslaptis, kaip išlikti kūrybingam ir kur ieškoti idėjų.

Renginį užbaigs pranešėjų diskusija „Lietuviai lydimi sėkmės, bet ar tikrai?“. Viename po kito akceleratoriuose lietuviški startuoliai skina laurus, „Bloomberg“ žurnalistai stebisi lietuvių aktyvumu ieškant verslo angelų, tačiau ar kuris nors iš jų išaugs į rimtą verslininką?

REKLAMA
REKLAMA

Renginys vyks balandžio 24 dieną 18.30 val., ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Daugiau informacijos ir registruotis į renginį kviečiame renginio „Facebook“ paskyroje.

„Ekonomika.lt“ startuoja su nauju diskusijų ciklu, kurio metu kas mėnesį organizuosime diskusijas ir pašnekesius aktualiomis temomis. Pradedame „startup'ais“, vėliau kalbėsimės apie energetiką, transportą, nekilnojamąjį turtą ir dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų