REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto Antrosios apylinkės teismas paskelbė nuosprendį už įvairias nusikalstamas veikas daugelį kartų jau teistiems  vyriškiams. Evaldas Z. buvo nuteistas 24-tą kartą, Jevgenijus L. – 30-ą.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus antrosios apylinkės teismas išnagrinėjo baudžiamąją bylą, kurioje du vilniečiai kaltinami įvairiomis nusikalstamomis veikomis.

REKLAMA

23-ejų pilietį Evaldą. Z. pripažino kaltu padarius vagystę ir nuteisė laisvės atėmimu dvejiems metams. Tuo pačiu nuosprendžiu 34-erių metų pilietis Jevgenijų L. pripažintas kaltu bendrininkavęs šio nusikaltimo padaryme ir nuteistas laisvės atėmimu vieneriems metams ir aštuoniems mėnesiams.

Nuteistųjų padaryta nusikalstama veika – vagystė iš parduotuvės padarant 930 Lt žalą, ikiteisminio tyrimo veiksmus atlikusių pareigūnų ir juos kontroliavusių prokurorų dėka buvo greitai išaiškinta.

REKLAMA
REKLAMA

Vagišiai įsibrovė į parduotuvę ir grasindami pardavėjai peiliu ir daiktu, panašiu į ginklą pagrobė įvairių prekių - alkoholio, maisto ir rūkalų.

Nors nuteistieji padarė nesunkų nusikaltimą ir prisipažino, tačiau atsižvelgdamas į juos charakterizuojančius duomenis – nuteistasis Evaldas. Z. Teisiamas jau 24-ą kartą, o Jevgenijus L. - net 30-ą kartą,  teismas jiems skyrė didesnes už sankcijos vidurkį laisvės atėmimo bausmes. Abiem nuteistiesiems iki nuosprendžio įsiteisėjimo paskirta kardomoji priemonė suėmimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų