REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Procese prieš buvusį Italijos ministrą pirmininką Silvio Berlusconi viena liudytoja pirmadienį pasakojo apie audringus vakarėlius jo viloje netoli Milano, praneša agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Modelis iš Maroko Imane Fadil teisme liudijo, kad S. Berluskonis pirmą kartą, kai ji atvyko į vakarėlį, davė jai 2 000 eurų grynais ir pasakė, kad ji neįsižeistų. Tą vakarą dvi moterys vienuolių apdarais šoko politikui striptizą.

REKLAMA

Anot I. Fadil, viena moterų buvo buvusi S. Berluskonio stomatologė Nicole Minetti, kuri dabar yra jo partijos atstovė Lombardijos parlamente. N. Mineti ir kitos moterys naktį liko viloje, kai joms tariamai buvo pasiūlyta pinigų už seksą. Liudytoja teigia girdėjusi, kad dvi iš moterų už pinigus mylėjosi su S. Berluskoniu. I. Fadil taip pat sakė, kad praėjusiais metais prasidėjus procesui prieš S. Berluskonį buvo spaudžiama grįžti į jo vilą.

S. Berluskonis kaltinamas 2010 metais turėjęs lytinių santykių su tada nepilnamete prostitute. Vėliau jis piktnaudžiavo tarnybine padėtimi, kai siekė, kad už vagystę sulaikyta marokietė atgautų laisvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų