REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto platybėse pamažu pasirodo vis daugiau informacijos apie būsimų „Porsche“ modelių gamą. Kaip skelbia „Automobile Magazine“ dar šiais metais turėtų būti pristatytas naujos kartos „Cayman“. Variklius jis turėtų paveldėti iš „Boxster“ rodsterio, taigi galima tikėtis 2,7 litro šešių cilindrų bokserio, išvystančio 265 AG ir tokios pat konfigūracijos 3,4 litro motoro, kurio maksimali galia siekia 315 AG.

REKLAMA
REKLAMA

Ateinančiais metais „Porsche“ ketina pristatyti atnaujintą „Panamera“. Numatoma, kad bus pakeistas automobilio dizainas – sportiškasis limuzinas gaus naujus buferius ir kitokio stiliaus priekinius žibintus. Specializuoto automobilių žurnalo duomenimis, svarstomi ir nauji kėbulo variantai, tarp kurių yra „shooting brake“ stiliaus hečbekas, kabrioletas ir ilgesnė keturių durų versija.

REKLAMA

2013 m. rinkoje taip pat turėtų pasirodyti superautomobilis „918 Spyder“ ir krosoveris „Macan“. Pastarasis modelis kuriamas „Audi Q5“ pagrindu ir „Porsche“ hierarchijoje užims vietą po „Cayenne“. Dar vėliau, 2016 m. turėtų pasirodyti atnaujintas vokiečių superhitas „Cayenne“ ir „Cayenne Coupe“. Kupė modelis greičiausiai orientuojamas kaip rimtas konkurentas „BMW X6“ ir „Mercedes-Benz“ šiuo metu ruošiamam MLC.

Neoficialiai duomenimis, 2017 m. rinkoje taip pat galia pasirodyti mažesnė „Panamera“ sedano versija, šiuo metu įvardinama „Pajun“ pavadinimu. Apie ši modelį kol kas žinoma labai mažai, tačiau teigiama, kad gali būti siūlomi net trys skirtingi kėbulų tipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų