REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netrukus Kaune įvyks debiutinio Marko Palubenkos albumo „no fun in 101“ pristatymas. Į vienintelį pristatymo koncertą Kaune kviečiantis Markas  – jaunas kūrėjas iš Vilniaus, subtiliai derinantis akustinį ir elektroninį skambesius bei išskirtinį vokalą.

REKLAMA
REKLAMA

Vos prieš metus solinę karjerą pradėjęs dainininkas jau gali būti vadinamas karščiausia šių metų Lietuvos muzikine naujiena. Neseniai vykusiuose Lietuvos alternatyvios muzikos apdovanojimuose „T.Ė.T.Ė. 2011“ Markas tapo geriausio metų debiuto nominacijos nugalėtoju.

REKLAMA

Nepabūgęs vienatvės scenoje atlikėjas pasirinko groti vienas, pasitelkęs tik gitarą ir kompiuterį. Netrukus dienos šviesą išvydo nepriklausomai išleistas mini-albumas „love, jazz and the devil“, bei vaizdo klipas dainai „jazz“, sukurtas kartu su nepriklausomais kino kūrėjais.

Markas dalinasi unikalia muzika, laužo mėginimus įsprausti jį į folk, indie ar kitų žanrų rėmus. Tai žmogus išeinantis į sceną groti klausytojui akis į akį.

REKLAMA
REKLAMA

Šie metai Markui buvo sėkmingi ne tik pasirodymais,  įspūdingais duetais su gražiausių lietuviškų balsų savininkėmis, bet ir kūrybiniais procesais, o vasario 29 dieną pasirodęs  albumas - „no fun in 101“ jau pelnė didžiausių kritikų simpatijas. Kūryba buvo ilgas ir daug jėgų bei širdies pareikalavęs procesas, tad galutinis albumo skambesys – kokybiškas ir išgludintas iki smulkmenos.

Vienintelis albumo pristatymo koncertas Kaune jau gegužės 3 dieną Teatro klube (Vilniaus g. 22). Bilietus platina „Tiketa“. Bilietų kiekis ribotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų