REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantiška muzika, smilkalų kvapas, įspūdinga vonia su rožių žiedlapiais... Šioje romantiškoje aplinkoje Daina Bilevičiūtė pirmadienio vakarą LNK laidai „Kažkas atsitiko" atskleis didžiąją savo gyvenimo paslaptį. Vyrų viliojimo receptą, kurį privalo žinoti kiekviena moteris. Perspėjimas: kai kurie Dainos pareiškimai jus gali supykdyti, papiktinti ar net šokiruoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys, vyrų yra. Ir Lietuvoje, ir užsienyje. Tik panorėkite. O kai panorėsite, bus visokių: sąžiningų, dorų, mylinčių, nemylinčių, nesąžiningų, kvailų", - apie minties galią laidai „Kažkas atsitiko“ šio pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK pasakos D. Bilevičiūtė.

REKLAMA

„Kol vyko teismų maratonas, į vyrų pusę net nežiūrėjau“, – sakė Daina. Tačiau šiandien viskas pasikeitė. Daina vyrus ir vyrai Dainą, medžioja pačiose netikėčiausiose vietose. Dainininkė prisipažino neseniai turėjusi aistringą vienos nakties nuotykį su vyru, sutiktu troleibuse.

Neseniai gimtadienį atšventusi Daina Bilevičiūtė sau iškėlė pagrindinį tikslą – išsirinkti tą vienintelį ir pasipuošusi rožine suknele už jo ištekėti! Daina neabejoja, kad vestuvės įvyks.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu ji nenešioja jokių juodos spalvos drabužių ir papuošalų. Taip Dainai patarė astrologai. Moteris šventai tiki, kad netrukus atsiras tas, kuris nusives ją prie altoriaus.

„Neišgalvoti gyvenimai“ su Irūna Puzaraite ir Marium Jampolskiu – šio pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK.

D.Bilevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Rasa Jonaitienė) (nuotr. Balsas.lt)D.Bilevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Rasa Jonaitienė) (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų