REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai iki tol niekam nežinomas 21-erių vaikis Arvydas Martinėnas, pravarde Vudis, iš neturtingos šeimos kilęs studentas pateko į pirmą muzikinį realybės šou, iš pradžių tuo nepatikėjo. Pinigus Vudis tuomet užsidirbdavo dainuodamas gatvėje. Kaip pats sako - „ant durniaus“ užpildęs anketą į šou, Vudis tik fantazijose regėjo save scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Bet vos per kelias savaites televizijos šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvius taip išreklamavo, kad jie tapo tikrų tikriausiomis žvaigždėmis. Visa Lietuva prilipusi prie ekranų stebėdavo juos septynis kartus per savaitę. Jauni, gražūs, neseniai pilnametystės sulaukę vaikai tapo tikrais dievais. Per koncertus įsiaudrinusios gerbėjos juos persekiodavo, trokšdavo atsiplėšti bent jų dėvimų drabužių skiautelę, o kartą net juos vežantį autobusą bandė apversti.

REKLAMA

„Niekada nebuvau dėmesio centre, neturėjau pinigų, todėl galva nuo tokio staigaus populiarumo ir dešimtis tūkstančių siekiančių honorarų susisuko labai greitai“, - pamena Vudis. Vaikinas koncertuodavo triskart per dieną, tiesiog kuprinėje vežiodavosi savaitinį 20 tūkstančių atlyginimą, o netrukus įklimpo į alkoholio ir narkotikų liūną.

„Buvau pasiekęs dugną. Kiekviena diena buvo didelė šventė. Dieną pradėdavau alkoholiu, o naktį baigdavau narkotikais“, - šio pirmadienio laidoje „Nuo...iki...“ 19.19 val. per LNK atviraus Vudis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasakojimu apie išgyvenimus apsvaigus nuo populiarumo ir pinigų, kuriais it iš dangaus lijo, Vudis sako norintis įspėti kitus. Tuos, kurie veržiasi į pramogų pasaulį bet kokia kaina.

„Noriu, kad žmonės suvoktų, ko tikrai neverta bandyti. Noriu būti pavyzdžiu kitiems“, - laidoje „Nuo...iki...“ sako Vudis.

Vudis, Rūlė ir Grūdas (nuotr. Balsas.lt)Vudis, Rūlė ir Grūdas (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų