REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie tai, kaip pavojinga neblaiviam sėsti prie vairo, dažnai parodo kraupi eismo įvykių statistika, bet vis atsiranda tokių, kurie mano, kad jiems tai padarius nieko nenutiks, bet įkliūva... Itin daug atgarsio spaudoje sulaukia žinomi žmonės, išdrįsę taip rizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas Balsas.lt pateikia keletą istorijų, kuomet žinomi žmonės prie vairo sėdo neblaivūs ir įkliuvo pareigūnams.

REKLAMA

1,89 prom. pripūtęs A. Rimiškis neigia vairavęs

Žinomam dainininkui Andriui Rimiškiui vėl nesiseka: sekmadienio popietę jis pateko į  nemalonų incidentą, kuomet policijos pareigūnai apkaltino jį vairavus apsvaigus. Pareigūnai teigia, kad A. Rimiškis vairavo neblaivus ir pripūtė 1,89 prom. alkoholio.

A. Rimiškis pats vairavo automobilį, įsitikinę pareigūnai. Tuo tarpu atlikėjas teigia, kad nebuvo už vairo, o vairavo kolega. Pats dainininkas pasakoja tik vaikščiojęs aplink automobilį, tačiau jo nevairavęs.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kurį laiką pakeliui į koncertą, kuris turėjo įvykti Mažeikių rajone, dainininkas Andrius Rimiškis pateko į avariją. Jo kolega nesuvaldė automobilio, šis keliskart vertėsi ir įvažiavo į vandens telkinį. Automobilyje dainininkas buvo su dviem savo kolegom. Kaip teigiama, automobilio nepavyko suvaldyti dėl prastų oro sąlygų ir slidaus kelio. Visi trys asmenys nenukentėjo, jiems išsigelbėti padėjo vietiniai gyventojai. Automobilis ir jame buvusi aparatūra sugadinti.

Dainuoja Andrius Rimiškis (Gedimino Bartuškos (ELTA) nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Dainuoja Andrius Rimiškis (Gedimino Bartuškos (ELTA) nuotr.)

Sulaikytas neblaivus Radžis su „Zaporožiečiu“

Ne taip seniai Vilniaus kelių policijai įkliuvo dainininkas Radžis. Jis ne tik buvo ne itin blaivus, bet ir neturėjo jokių privalomų vairuotojui dokumentų ir vairavo svetimą „Zaporožietį“. „Manęs net Vilniuje nebuvo. Be to, kokiam mulkiui reikia būti, kad vairuotum be teisių“, – stebėjosi įvykio kaltininkas. Dainininkas dievagojosi, kad nieko panašaus nebuvo, ir tokias žinias vadino visiška „nesąmone“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnai – kitokios nuomonės: „Sulaikytas buvo kaip tik populiarusis Radžis. Jam gresia tūkstančiai litų baudos arba administracinis areštas.“ Kas meluoja – policijos pareigūnai ar dainininkas? „Žmonės Radžiui pavydi, dėl to ir loja...“ – savo dievuką gynė ištikimoji Raisa. Įdomu tai, kad didžiausia dainininko gerbėja, pasirodo, gyvena toje pačioje gatvėje, kur neva buvo sulaikytas Radžis, o jo vairuotas automobilis „ZAZ“ priklauso ne kam kitam, o poniai R. Šarkienei. Ilgai dar dainingas dėl šios istorijos varstė įvairių institucijų duris.

REKLAMA

Radžis (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Radžis (LNK nuotr.)

G. Janušas girtas sėdo prie vairo dėl ginčo su mergina

Prieš porą metų per „Eurovizijos“ atranką nemenką su neįprasta daina „Man  nieko nereikia“ šurmulį sukėlęs jurbarkietis Gaudentas Janušas pateko į teisėsaugos nemalonę. Už tai, kad vyras vairavo neblaivus ir apgadino kitą automobilį, skirta 4,5 tūkst. litų bauda ir atėmė teisę vairuoti transporto priemones 4 metams.

G. Janušas nubaustas už tai, kad  2010 metų spalio 11 dieną, apie 19.20 val., Kalvarijų gatvėje Vilniuje vairavo automobilį „Renault Megane Scenic“ neblaivus (2,19 prom.), buvo neatidus, jo automobilis pajudėjo atgal ir atsitrenkė į stovintį automobilį „VW Polo“. Šio įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai.

REKLAMA

Administracinėn atsakomybėn patrauktas G. Janušas teismo posėdyje savo kaltės nepripažino ir paaiškino, kad tą dieną buvo automobilių spūstys, tačiau jis į jokį kitą automobilį neatsitrenkė.  Dainininkas pripažino, kad tą vakarą buvo išgėręs keletą stikliukų degtinės, tačiau jautėsi normaliai. Atvykus policijos pareigūnams, pasirašė eismo įvykio schemą, nes buvo ištiktas šoko: buvo susipykęs su savo mergina, ketino pas ją važiuoti. G. Janušas taip pat nesutiko ir su alkotesterio parodymais.

Nors jurbarkietis neprisipažino savo kaltės dėl  administracinio teisės pažeidimo,  tačiau jo kaltę patvirtina nukentėjusiojo bei  liudytojų, trijų policijos pareigūnų, parodymai, duoti teismo posėdyje, eismo įvykio vietos schemos duomenys, alkotesterio rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gaudentas Janušas (Oksanos Grajauskaitės nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Gaudentas Janušas (Oksanos Grajauskaitės nuotr.)

A. Sakalausko „rekordas“dešimt apgadintų automobilių

Savo ir dar devynias mašinas būdamas girtas apdaužęs aktorius Arūnas Sakalauskas išgyveno krizę – eismo įvykis kainavo tikrai brangiai. Neblaivus (2,2 promilės) automobilius apdaužęs A. Sakalauskas atgailavo dėl savo poelgio ir esą jau žadėjo keisti savo gyvenimo būdą. Dar kartą, nes prieš porą metų visai Lietuvai prisipažino, kad buvo pasinėręs į alkoholizmo liūną.

Arūnas Sakalauskas (Fotodiena.lt/Robertas Dačkus) (nuotr. Balsas.lt)Arūnas Sakalauskas (Fotodiena.lt/Robertas Dačkus)

„Selas“ su policija nesiginčijo

E. Dragūnas su policijos pareigūnais reikalų turi tikrai dažnai ir pačių įvairiausių – pareigūnams ne kartą renginių metu yra tekę ne tik tramdyti temperamentingą atlikėją, bet ir bausti už kelių eismo taisyklių pažeidimus. Prieš porą metų paryčiais neblaivaus grupės SEL lyderio E. Dragūno automobilis buvo sustabdytas Oskaro Milašiaus gatvėje.

REKLAMA

Policininkai turėjo informacijos, kad jis pažeidė eismo taisykles. Tas pats automobilis buvo pastebėtas senamiestyje, stovintis draudžiamoje vietoje. Pareigūnai patikrino E. Dragūną alkoholio matuokliu, o šis parodė vidutinį girtumą. E. Dragūnas su pareigūnais nekonfliktavo.

Egidijus Dragūnas Europos čempionate (nuotr. Balsas.lt)Egidijus Dragūnas Europos čempionate (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų