REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pramoginio televizijos projekto „Šok ir lieknėk“, kurio šios savaitės tema - aistra ir neapykanta - dalyviai įspūdingais rezultatais nepradžiugino. Ankstesnė laidose dauguma dalyvių numesdavo 4-5 kilogramus, o šioje svoris krito tik po 1-2 kg. Projektui įpusėjus, darosi sunku mesti nereikalingus kilogramus bei stebinti šokio žingsneliais.

REKLAMA
REKLAMA

Šios laidos lyderei Rūtai Malkutei antrą savaitę iš eilės pavyko parodyti geriausią rezultatą - šį kartą jai pavyko atsikratyti 3 kg. Laidos organizatoriai primena, kad visi dalyviai yra stebimi sporto bei mitybos profesionalų, o svoris metamas tik sveikais ir natūraliais būdais.

REKLAMA

Komisijos nariais šį kartą tapo TV laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis, žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas ir dainininkė Natalija Bunkė.

Už geriausią savaitės rezultatą - numestus 3 kg, į Anupriškėse esantį „Tony Resort“ poilsio kompleksą vėl keliaus Rūta Malkutė su šokių partneriu.

Projektą palikti teko Jelenai Vardienei ir jos partneriui Mišai Levinui. Ji per savaitę atsikratė vieno kilogramo. Žinoma sostinės naktinio klubo „Absento fėjos“  šokėja dar turi galimybę grįžti į projektą, kaip ir kiti trys iškritę dalyviai.

„Mes dar tikrai turėjome, ką parodyti. Manau be mūsų jums bus tikrai liūdna“, - po rezultatų paskelbimo sakė Jelena.

„Chorų karuose“ pasirodė „Šok ir lieknėk“ dalyviai (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)„Chorų karuose“ pasirodė „Šok ir lieknėk“ dalyviai (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų