REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

32-ejų urugvajietis Diego Forlanas į Milano "Inter" persikėlė praėjusią vasarą, tačiau traumos puolėjui neleido parodyti geriausio savo žaidimo. Nepaisant vos dviejų šį sezoną Serie A pelnytų įvarčių, pats Urugvajaus rinktinės futbolininkas norėtų vadintis  "San Siro" stadiono šeimininku dar bent metus.

REKLAMA
REKLAMA

"Noriu likti "Inter" klube. Jūs dar nematėtė tikrojo Forlano, - "Sky Sports Italia" dienraščiui sakė urugvajietis - nenorėčiau palikti "Inter" šitaip. Mėgstu įššūkius ir nenorėčiau palikti komandos kai jai nesiseka."

REKLAMA

Šiuo metu Milano "Inter" nuo trečios Serie A pozicijos, kuri suteikia galimybę dalyvauti UEFA Čempionų lygos kvalifikacijoje, skiria šeši taškai. Keturis mėnesius dėl traumos nerungtyniavęs D.Forlanas, kuris su Urugvajaus rinktine 2010-ųjų pasaulio čempionate nukeliavo net iki pusfinalių, šį sezoną "Inter" fanų neretai buvo kritikuojamas ar net engiamas.

"Šiuo metu mano karjeroje sunkus laikotarpis. Turiu sunkiai dirbti, kad pakeisčiau daugelio nuomonę apie mane.", - teigė D.Forlanas.

REKLAMA
REKLAMA

"Tarp kitko"

Diego Forlano vertė rinkoje jam keliantis iš vienos komandos į kitą:

29/08/11 iš "Atlético Madrid" į "Internazionale" - 5 milijonai eurų01/07/07 iš "Villarreal" į "Atlético Madrid" - 21milijonas eurų21/08/04 iš "Manchester United" į "Villarreal" - 3.2 milijono eurų01/01/02 iš "Independiente" į "Manchester United" - 11 milijonų eurų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų