REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Branduolinis šnipštas“. Seime kelią skinasi referendumas dėl Visagino atominės elektrinės statybos. Rimtos ir atviros diskusijos visuomenėje šia tema taip ir nebuvo, o abejojantieji laikomi valstybės priešais. O juk reikėtų apsispręsti dėl saugumo ir rizikos. Lietuva – ne Ukraina ir ne Japonija, Fukušimos ir Černobylio masto katastrofos padariniai 95 tūkst.kv.km ir 3 mln. gyventojų valstybei būtų iš esmės neatitaisomi. Kodėl visas reaktoriaus pardavėjo, kurį valdžia vadina strateginiu investuotoju, parinkimo procesas vyko perdėto slaptumo sąlygomis? Kodėl apie ekonominį projekto efektyvumą informacijos pakankamai teigia neturį ir Seimo nariai, ir kalbinami ekspertai?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – straipsnis „Rusija – 1, Lietuva – 0“. Šalies vadovė Dalia Grybauskaitė toliau bando sąjungininkų ir kaimynų kantrybę bei stumia Lietuvą į tarpukario padėtį.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kas vykdo kontrabandininkų nurodymus?“. Žinomas sostinės teisininkas Specialiųjų tyrimų tarnybos agentus atvedė pas mafijos bylų teisėją. Vilniaus apygardos teismo teisėją Ryšardą Skirtuną ir du garsius Vilniaus advokatus Sigitą Juodelį bei Vitoldą Petravičių klampina galimai iš nelegalių cigarečių vežimų milijonus susikrovusios Vilniaus kontrabandininkų gaujos pinigai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl 4 centų ketinama sugriauti sistemą“ – sako rubrika „Pinigų skonis“. Panaudotų galvaninių elementų supirkimas griauna keletą metų kurtą ir milijonus kainavusią jų surinkimo sistemą. Tuo įsitikinęs Elektroninės įrangos bei baterijų gamintojų ir importuotojų asociacijos EEPA vadovas Giedrius Mikulskas. Kodėl kovo mėnesio viduryje paskelbta žinia apie panaudotų galvaninių elementų supirkimą verčia nerimauti didžiuosius baterijų gamintojus ir importuotojus vienijančias organizacijas bei atliekų tvarkytojus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krepšinio grandai Kauno „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“, siekdami aukštų rezultatų, dažnai pamiršta jaunuosius krepšininkus, trinančius atsarginių suolą. Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – interviu su Kauno „Žalgirio“ puolėju Mindaugu Kuzminsku ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėju Dovydu Rediku.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su žinoma juvelyre Jurga Karčiauskaite-Lago, kuri savo ir šeimos ateitį sieja ne su Vilniumi ar Klaipėda, o su Niujorku.

„Automanijos“ rubrika supažindina su naju ML vėliavininku.„Mercedes-Benz“ išleido „karščiausią“ praktiško M klasės visureigio versiją. Greitesnį, pajėgesnį, dailesnį SUV išbandė žurnalo „Autocar“ žurnalistai.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų