REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam ne paslaptis, kad jaunystė netrunka amžinai, tad kol esame jauni verta išbandyti įvairiausias atrakcijas ir aplankyti įdomiausius pasaulio kampelius. Kad senatvėje gyvenimo prisiminimai nebūtų siejami tik su šeima, vaikais, darbu ir pareigomis, susipažinkite su geriausių kelionių jaunimui penketuku.

REKLAMA
REKLAMA

Chiang Mai, Tailandas

Jei jau kada nors teko lankytis Tailande, turbūt žinote, kad ten nuolatos vyksta iškilmės ir įvairūs renginiai, kaip antai Phuketo miesto šventė, kurios metu visi geria į valias ir daug linksminasi. Tačiau ši pietryčių Azijos valstybė gali pasiūlyti ir kur kas daugiau bei įvairesnių pramogų. Tailandas yra pati unikaliausia pasaulio vieta – čia kiekvienas ras ar pamatys kažką sau asmeniškai mielo bei nepamirštamo.

REKLAMA

Tailandas (turist.ru nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Tailandas (turist.ru nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Chiang Mai - tai šiaurinio Tailando sostinė bei puikių Tailando dinastijų veidrodis. Chiang Mai yra vaisingas su dideliais viešbučiais, poilsio vietomis ir vandens procedūrų salonais, puikiausiomis budistų šventyklomis, aktyviu naktiniu gyvenimu, ir draugiškais gyventojais. Kasmet čia suplūsta daugiau nei milijonas turistų.

Penanagas, Malaizija

Penanagas - tai prabanga alsuojanti sala, dažnai vadinama "Rytų perlu". Ar kada nors teko valgyti tiek, kad ima atrodyti, jog tuoj sprogsite, o vėliau atsipalaiduoti žavingame natūralaus grožio paplūdimyje. Jeigu ne, tai būtinai aplankykite Malaiziją ir vieną geriausių jos kurortų - Penangą. Čia paragausite ne tik paties geriausio ir sočiausio maisto, kokį galima rasti visoje Pietryčių Azijoje, bet ir galėsite pasimėgauti dietiniais patiekalais, pagamintais indų ar kinų. Nepraleiskite progos paragauti "laksa" makaronų patiekalo.

REKLAMA
REKLAMA

Malaizija (nuotr. „wikimedia“) (nuotr. Gamintojo)Malaizija (nuotr. „wikimedia“) (nuotr. Gamintojo)

Honkongas, Kinija

Honkongas - tai sala pietinėje Honkongo dalyje, su daugybe istorinių lankytinų vietų bei stambių prekybos centrų. Pietinėje Honkongo salos pusėje driekiasi vienas populiariausių miesto paplūdimių. Čia jus pasitiks smėlėtas paplūdimys ir ramios vandenyno bangos, kurios yra tikras kontrastas neramiam ir veržliam Honkongo miesto centrui. Pasimėgaukite nuostabiu kinišku maistu, pasigrožėkite įspūdingo aukščio dangoraižiais bei užmegzkite pažintį su itin draugiškais vietiniais gyventojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Repulse Bay, Honkongas (nuotr. Flickr.com) (nuotr. Gamintojo)Repulse Bay, Honkongas (nuotr. Flickr.com) (nuotr. Gamintojo)

Sabahas, Borneo sala

Sabahas – tai tarsi rojus rojuje. Atogrąžų miškai, raudoni orangutangai, ir senosios bei naujosios kultūros sandūra pavertė valstybę išties nepamirštamu kampeliu. Borneo saloje nepraleiskite progos užsukti į Kuala Lumpur, kur galėsite pasigėrėti įspūdinga miesto panorama, apsilankyti geriausiuose prekybos centruose, pajusti naktinio gyvenimo šurmulį ir užburiančią vietos festivalių dvasią, išmėginti vietos virtuvės delikatesus.

 Sarawak, Borneo (nuotr. brainz.org) (nuotr. Gamintojo) Sarawak, Borneo (nuotr. brainz.org) (nuotr. Gamintojo)

Pekinas, Kinija

Ir galiausiai, kol esate jauni, jokiu būdu, nepraleiskite vizito į Pekiną. Tai vienas ir labiausiai apgyvendintų miestų visoje Žemėje, su viena lankomiausių Pekino vietų - Uždraustuoju miestu bei Didžiąja Kinų siena.

Pekinas (nuotr. SCANPIX)Pekinas (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų