REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikras balandžio mėnesio sprogimas, įkaitinsiantis TV3 žiūrovų termometrų stulpelius – šviežiausio ir skandalingiausio serialo, vos kovą pristatyto Amerikoje, premjera – „Dievobaimingos kalės“ (G.C.B.). Iššūkį „Nusivylusioms namų šeimininkėms“ (Desperate Housewives) net šešios naujosios televizijos deivės mes jau šį pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Milžiniško susidomėjimo ir daugybės diskusijų Amerikoje sulaukusio serialo herojės – seksualios, turtingos, išsipusčiusios gražuolės iš Dalaso – įrodys esančios tokios intrigantės, kokių moterys dar nematė. Juk prodiuserio kėdėje – kultinio serialo „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) kūrėjas Darrenas Staras.

REKLAMA

Dar prieš pasirodant pirmajai „Dievobaimingų kalių“ serijai, žiniasklaida serialą pakrikštijo naujosiomis „Nusivylusiomis namų šeimininkėmis“ ir su nekantrumu svarstė – pasiseks naujokėms išsikovoti analogiškas žiūrovų simpatijas ar ne. Bet vos tik pasirodžiusios Amerikoje, „Dievobaimingos kalės“ iš karto išsklaidė net ir didžiausių skeptikų dvejones – pirmąją seriją pasižiūrėjo 7,6 milijono žiūrovų, o televizijų milžinė ABC didžiavosi geriausiais žiūrimumo rezultatais per pastaruosius penkis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualumo, muilo operos vertų scenų ir aukštakulniais per gyvenimą žingsniuojančių moterų čia netrūks. Pagrindinę heroję – Amandą (akt. Leslie Bibb) galima pavadinti nusivylusia namų šeimininke – automobilio avarijoje su meiluže žuvus gražuolės vyrui, ji lieka be namų, be santaupų, bet su dviem vaikais paaugliais. Amanda sukandusi dantis grįžta į gimtąjį Dalasą, kur jos piktdžiugiškai laukia buvusios klasiokės – tos, kurias Amanda mokyklos laikais buvo prispaudusi po padu. Šios manipuliatorės, su tobulos figūros kantri deive Karlina (akt. Kristin Chenoweth) priešakyje pasistengs, kad Amanda Dalase laimės nesurastų. Tiesa, gimtojo miesto vyrai, apakinti Amandos žavesio, mano priešingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 žiūrovams Hilsaido parkas (Hillside Park), kuriame vyksta serialo veiksmas, savo išpuoselėta aplinka tikrai primins „Nusivylusių namų šeimininkių“ Visterijos gatvę, tačiau naujųjų herojų charakteriai šįkart sužibės visomis vaivorykštės spalvomis ir bus kur kas aštresni, įžūlesni, nei Visterijos gyventojų.

„Mes nelyginame savęs su „Nusivylusiomis namų šeimininkėmis“. Čia susilieja drama ir komedija, puikus skonis ir kičas, pasakiška prabanga ir pigūs blizgučiai. Tai kitoks televizijos šou, tačiau skirtas tam pačiam žiūrovui“, – sako „Dievobaimingų kalių“ komanda.

REKLAMA

„Jei jau sudrebinome televiziją čia, tai galime padaryti bet kur!“ – po premjeros Amerikoje užtikrintai kalbėjo aktorė Jennifer Aspen, seriale įkūnijanti putlutę blondinę Karliną.

„Dievobaimingos kalės“ (G.C.B.) – jau nuo balandžio 23 dienos pirmadieniais 22.00 val. per TV3.

„Dievobaimingos kalės“ (nuotr. TV3)„Dievobaimingos kalės“ (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų