REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savo gimtadienį „Simple Express“ dovanoja kiekvienam keleiviui su ūsais – nemokamą kelionę! Nemokamai – tai reiškia, kad jau nuo šeštadienio, balandžio 14 dienos, visi ūsuoti žmonės galės lipti į „Simple Express“ autobusus ir keliauti nemokamai visais „Simple Express“ maršrutais, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Galite keliauti į Rygą, Vilnių ar netgi į Varšuvą, o kodėl gi ir ne į Sankt Peterburgą, tik nepamirškite, kad privalote turėti Rusijos Federacijos vizą, norėdami kirsti sieną.

REKLAMA

Ūsai garantuoja Jums nemokamą kelionę – jie gali būti tikri, priklijuoti, nupiešti arba sukurti pagal Jūsų pageidavimą. Nemokamo „Bilieto su ūsais“ galite teirautis „Simple Express“ vairuotojų. Nepamirškite, kad negalima iš anksto rezervuotis nemokamų „Simple Express“ gimtadienio „Bilietų su ūsais“, visos kelionės yra įmanomos priklausomai nuo to, ar Jūsų pasirinktame autobuse yra laisvų vietų.

Taigi, viskas, ką turi padaryti – tai suburti draugus ir keliauti „Simple Express“ autobusais balandžio 14 dieną. Ateikite ir švęskite „Simple Express“ gimtadienį kartu su mumis ir praleiskite nuostabiausią dieną kartu su geriausiais!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų