REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia pasaulyje nepriklausoma programėlių parduotuvė „GetJar“ pranešė, kad lietuvis Ilja Laursas traukiasi iš vadovo posto, o jo vietą užims Chrisas Drury.

REKLAMA
REKLAMA

C. Drury kompanijoje trejus metus dirbo vykdomuoju direktoriumi, o dabar užims generalinio direktoriaus poziciją.

REKLAMA

Tuo tarpu „GetJar“ įkūrėjas Ilja Laursas tapo vykdomuoju valdybos pirmininku (angl. executive chairman). I. Laursas gyvena Lietuvoje, bet kiekvieną metų ketvirtį grįš į JAV, kur yra įsikūrusi įmonė ir užsiims verslo vystymo strategija.

Pasikeitimai vadovybėje vyksta palankiu įmonei metu. Auganti JAV „Android“ rinka skatina „GetJar“ augimą.

„GetJar“ ir toliau sparčiai plečiasi, tačiau didžiausias augimas vyksta Jungtinėse Valstijose, - sakė I. Laursas.  - Mums pasirodė svarbu, kad aukščiausi vadovai būtų įsikūrę ten ir buvo labai lengva priimti sprendimą paaukštinti Chrisą dėl jo sugebėjimo vadovauti bei didelio indėlio.“

REKLAMA
REKLAMA

Ilja Laursas tapo „GetJar“ grupės vadovu ir valdybos pirmininku bei bus atsakingas už pasaulinės kompanijos strategijos kūrimą ir plėtrą. Iki šiol Ilja taip pat ėjo ir padalinio JAV vadovo pareigas, kurias nuo šiandien perėmė trejus metus kompanijoje dirbantis Chris Dury.

„Kaip šios kompanijos įkūrėjas ir vadovas didžiąją laiko dalį praleidžiu kelionėse, įvairiose pasaulinėse konferencijose, verslo susitikimuose, nuolat skraidau tarp kontinentų. Todėl priėmėme logišką sprendimą Chris Dury skirti JAV padalinio vadovu, kuris galėtų lokaliai spręsti kompanijos valdymo klausimus šioje mums itin svarbioje rinkoje. Tapęs valdybos pirmininku, galėsiu koncentruotis į visos grupės plėtros tikslus, strategijos plėtojimą. Manau, kad tai padės stiprinti „GetJar“, kaip didžiausios nepriklausomos mobiliųjų aplikacijų parduotuvės, lyderystę ir tolimesnę plėtrą“, - sakė I. Laursas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų