REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvą vėl krečia skandalas, šį kartą jo centre atsidūrė sekso eksperte tituluojama Milda Bartašiūnaitė ir švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius. Moteris paviešino mobiliajame telefone turimas žinutes, kurių autorius, anot jo, yra ne kas kitas, o G. Steponavičius.

REKLAMA
REKLAMA

M. Bartašiūnaitės teigimu, intymaus pasiūlymo iš ministro ji sulaukusi pasiūlymo pernai spalio mėnesį vykusiame Liberalų sąjūdžio suvažiavime. Jos teigimu, oficialioji renginio dalis baigėsi politinės partijos pirmininko Eligijaus Masiulio gimtadienio paminėjimu. Po oficialiosios dalies G. Steponavičius išvyko, bet netrukus parašė M. Bartašiūnaitei trumpąją žinutę telefonu.

REKLAMA

„Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tokia žinutė atskriejo į M. Bartašiūnaitės mobilųjį telefoną. Anot M. Bartašiūnaitės, ji gavusi ir daugiau žinučių iš ministro.

Apie tai, kas nutiko tarp jos ir ministro moteris ketvirtadienio vakarą papasakojo „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

Su Liberalų sąjūdžiu žadėjusi kandidatuoti į Seimą, Milda Bartašiūnaitė savo planų buvo priversta atsisakyti. Tokiam jos sumanymui pasipriešino šiai politinei jėgai priklausantys Seimo nariai. Po kiek laiko TV laidoje M. Bartašiūnaitė žadėjo atkeršyti ir paviešinti privataus pobūdžio informaciją apie vieną Liberalų sąjūdžio lyderių. Laidoje moteris taip pat prisipažino, kad anksčiau šios informacijos neviešino, nenorėdama pakenkti G. Steponavičiaus šeimai, bet nesulaukusi atsiprašymo ryžosi tai padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

„Ministras po partijos suvažiavimo vakarėlio buvo užsukęs į mano kambarį. Jeigu labai trumpai, saugant jūsų eterio laiką – jis man siūlė su juo permiegoti. Prieš tai bandė mane nugirdyti vynu“, - apie įvykius atvirai kalbėjo M. Bartašiūnaitė ir pridūrė, kad romantikos įsigeidusį ministrą turėjo raminti, o šis atstumtas jos, supyko.

„Jau dešimt metų gyvenu su vyru, auginu vaiką ir esu laikoma „nerimta“ moterimi“, - į laidos vedėjo pastabas apie tai, kad veikiausiai partija atsisakė kandidatės dėl to, kad neva jos gyvenimo būdas kertasi su partijos vertybėmis, atsakė moteris bei pridūrė, kad itin daug žibalo į ugnį įpylė Dalia Teišerskytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ministras neneigia, kad siuntė trumpąsias žinutės, tačiau akcentuoja, kad jų turinys neatitinka konteksto.

„Reklamavau ne save, o ministro žioplumą, ne tokie žmonės rizikuoja šeimos stabilumu, o galbūt ir visos valstybės stabilumu, tokiu ministru nepasitikėčiau“, - teigė moteris, paklausta, ar jos elgesys nebuvo tik politinė reklama ir pridūrė, kad šiuo metu ji nepriklauso jokiai politinei partijai.

M. Bartašiūnaitė laidoje spėliojo, kad atsiprašymo veikiausiai nesulaukė dėl to, kad, anot moters, G. Steponavičiui į „šeimą veikiausiai „nusišvilpti“. Moteris tikino, kad labiausiai ją įžeidė tai, kad buvo apkaltinta amoralumu, kai tuo tarpu kitų partijos narių elgesys partijos renginiuose taip pat kelia moralinių abejonių.

Daugiau skaitykite :

Liberalas: „sekspertė“ ieškojo, kam parodyti dėmesį

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų