REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Seime vykusioje Vyriausybės valandoje parlamentarai socialinės apsaugos ir darbo ministro Donato Jankausko klausė, kas daroma, kad nepasikartotų situacija, kai buvo neteisėtai atleistas, o vėliau grąžintas į darbą Lietuvos darbo biržos vadovas V. Šlekaitis, ir kas atlygins dėl to patirtus nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

Ministras D. Jankauskas teigė, kad remiantis audito išvadomis imtasi atitinkamų priemonių dėl nekompetentingai savo darbą atlikusių darbuotojų. Tačiau jis pareiškė abejojantis, ar pavyks iš jų išieškoti padarytą žalą (tarp jų ir dėl V. Šlekaičiui išmokėtų kompensacijų – red. past.)

REKLAMA

„Renkama medžiaga dėl žalos išieškojimo, neapibrėžiant, iš ko ta žala būtų išieškoma, bet tai būtų papildomos išlaidos, o galimybė laimėti yra itin menka“, – atsakė ministras.

Vyriausybės valandoje taip pat buvo pagarsintas vienos globos įstaigos darbuotojos laiškas, kad jai vienas aukštas Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pareigūnas esą telefonu siūlė savo noru išeiti iš darbo. Šia situacija ministras D. Jankauskas žadėjo pasidomėti gavęs minėto laiško kopiją.

„Jeigu darbuotojai bando naudotis telefonine teise, imsiuosi priemonių, kad tokie dalykai nesikartotų“, – pareiškė D. Jankauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų