REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Pebble Technology“ rugsėjo mėnesį žada pateikti rinkai savo išmaniuosius rankinius laikrodžius „Pebble“, „Bluetooth“ belaidžiu ryšiu sujungtais su „iOS“ ar „Android“ operacinių sistemų valdomais išmaniaisiais telefonais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Pebble“ laikrodžiai išsiskirs elektroninio rašalo (E-ink) technologijos monochrominiais ekranais, kurių raiška bus 144 x 168 taškai. Taip pat laikrodžiuose bus 4 valdymo mygtukai, vibrovarikliukas ir 3 ašių akselerometras. „Bluetooth“ ryšys su suporintu išmaniuoju telefonu veiks 6 metrų atstumu.

REKLAMA

„Pebble“ laikrodžių ekranuose bus galima pateikti įvairią telefono informaciją, pavyzdžiui, skambinančio telefono numerį, žmogaus vardą, bus galima skaityti SMS žinutes (tik naudojant telefonus su „Android“ OS), peržiūrinėti kalendorių, darbotvarkę ir t.t. Įkrautos laikrodžio baterijos talpos pakaks 7 dienoms.

Dėvint „Pebble“ laikrodį taip pat bus galima valdyti telefone įrašytos muzikos atkūrimą, peržiūrinėti GPS duomenis ir kt. Trečiųjų šalių programuotojams žadama pateikti programavimo priemonių rinkinį.

Pranešama, kad išmanieji laikrodžiai kainuos apie 150 JAV dolerių, pirkėjai galės rinktis juodos, baltos ir raudonos spalvų „Pebble“  korpusus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų