REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rašėme apie tai, kad tai, kad interneto erdvėje pasirodo vis daugiau gandų apie būsimojo „BMW M3“ technines detales. Ne viename specializuotame automobilių naujienų portale skelbiama didžiausius markės gerbėjus labai stebinanti ir galbūt gąsdinanti žinia apie tai, kad sportiško „premium“ segmento modelio etalonu laikomas M3 šiai markei visiškai neįprastą V6 tipo motorą.

REKLAMA
REKLAMA

BMW puristų visai nežavi mintis, kad bavarai numes į šalį tradicinius aukštus sūkius mėgstančius atmosferinius variklius ir vietoje jų visiškai pereis prie V tipo turbokompresorinių. Daugelis iš jų turbūt tikisi, kad tokie pranešimai yra tiesiog plačiai pasklidę gandai.

REKLAMA

Visgi, neseniai pasirodė ir nauji įrodymai garso įrašų forma, ypatingai gerai variklio skleidžiamas garsas girdimas šiame prieš savaitę vaizdo archyvų portale „YouTube.com“ patalpintame vaizdo įraše. Jis buvo nufilmuotas automobilio bandymų Niurburgringo trasoje metu ir galima aiškiai girdėti, kad motoro skambesys yra aukštesnio tono.

Remiantis ankstesniai pranešimais naujos kartos M3 bus sumontuotas visiškai naujas 3,0 litrų V6 tipo motoras su dviem dvigubų oro tiekimo kanalų turbokompresoriais. Skelbiamoje neoficialioje variklio techninėje charakteristikoje nurodoma, kad maksimali galia siekia 429 AG, o sukimo momentas – 548 Nm.

Skiriasi ar ne bandomojo automobilio variklio skambesys nuo to, ką girdėjote iki šiol spręskite patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų