REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Oskaro“ laureatė, išgarsėjusi vaidmeniu filme „Graži moteris“, Julia Roberts iki šiol yra tituluojama viena žaviausių Holivudo moterų. Kaip 44 metų moteriai, 3 vaikų mamai pavyksta išlaikyti bei  puoselėti savo grožį ir atrodyti bent dešimt metų jaunesne?

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė pasakoja, kad yra išbandžiusi įvairiausias grožio puoselėjimo procedūras, o kai kurios jų netgi buvo labai egzotiškos ir kankinančios, kaip pavyzdžiui, bičių įgėlimai, paukščių išmatų kūno kaukės, gyvačių nuodai ir žalių kirminų valgymas.

REKLAMA

Laimei, pastarąsias jai teko išbandyti tik filmavimo aikštelėje, kai filmavosi naujame indų kilmės režisieriaus Tarsemo Singho filme „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“, kur įkūnijo Piktąją Karalienę, dėl grožio pasiryžusią bet kam, tačiau tas akimirkas aktorė prisimena su didžiausiu siaubu, o ypač nemaloni jai pasirodė paukščių išmatų „procedūra“.

„Visos grožio puoselėjimo procedūros buvo tokios šlykščios! Tačiau režisierius T. Singhas mėgavosi kiekviena mano kančios minute, – juokdamasi pasakoja J. Roberts. – Manau, kad stebėdamas mane nuo kojų iki galvos išteptą paukščių išmatomis, jis jautė didžiulį malonumą.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak aktorės, šių scenų filmavimas buvo sudėtingiausias išbandymas juostos filmavimo aikštelėje.

Komedija „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“ pateikia kultinės istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausiai draugai bei pagalbininkai nykštukai bandys išgelbėti Piktosios Karalienės užgrobtą karalystę.

Filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau balandžio 13 d., penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų