REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vokiečių kompanija „Mercedes-Benz“ oficialiai pristatė atnaujintą „G-class“ automobilį. Išoriškai automobilis pasikeitė nežymiai, tačiau viduje atnaujinto legendinio „Gelandwagen“ pirkėjai galės džiaugtis visiškai nauju salonu.

REKLAMA
REKLAMA

„G-class“ išorė praktiškai nepakito. Siluetas liko toks pats, kaip ir pirmame 1979 metų modelyje. Naujausią automobilio versiją galima atskirti tik iš šviesos diodų dienos žibintų ir kitokių galinio vaizdo veidrodžių korpusų. Na, bet tikėtis „G-class“ stilistikoje kažkokios revoliucijos būtų mažų mažiausiai kvaila – šis automobilis jau seniausiai tapo paminklu pačiam sau.

REKLAMA

Tačiau viduje „G-class“ taikosi ir prie laikmečio, ir prie tikrai nemenkus pinigus mokančių pirkėjų. Atnaujintas automobilis puikuojasi visiškai nauju salonu. Tai visiškai logiškas žingsnis, nes šis veteranas nuo konvejerio riedės dar ne vienus metus –apie šio automobilio gamybos pabaigą kalbama vos ne dešimtmetį, tačiau panašu, kad vokiečių bekelės klasikas taip paprastai nepasitrauks.

„G-class“ surenkamas Austrijoje, „Magna Steyr“ gamykloje. Pagal šiuo metu galiojančią sutartį numatyta, kad šie automobiliai Austrijoje turi būti surenkami iki 2016 metų. Tačiau dabar paaiškėjo, kad vokiečiai sutartį su austrais pratęsė iki 2020 metų – „Mercedes-Benz G-class“ nuo konvejerio riedės iki 2020 metų. Tiesa, gamybos skaičiai nėra įspūdingi. Tačiau tai specifinis ir brangus automobilis. Todėl planuojami 8500 automobilių per metus – visai padorus rezultatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų