REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą dienų Kaune tvyrojo ypatingoji parengtis! Į lemtingą mūšį pakilo du milijonieriai: Tautvydas Barštys ir Visvaldas Matijošaitis.  Įtakingi verslininkai susikirto kaip reikiant: Barštys Matijošaitį neva žadėjo užkasti, sužlugdyti jo verslą ir nepalikti ramybėje Visvaldo šeimos narių. „Perkeltine prasme iš telefono lėkė kulkos“, - žurnalistams skundėsi V. Matijošaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo liudininkai, kurie viską girdėjo. Kadangi buvo labai aštriai kalbama, ragelis buvo atitrauktas, kad girdėtų šalia buvę dar penki žmonės“, - laidai „Karamelinės naujienos“ sakė Irena Matijošaitienė.

REKLAMA

„Nemanau, kad T. Barštys keis savo profesiją ir iš grūdininko taps duobkasiu", - išgirdęs apie neva pasakytus T. Barščio grasinimus sakė Artūras Orlauskas.

Milijonierių  karo priežastis –  visai nejuokinga: vištos, jų kiaušiniai ir ant bankroto slenksčio stovintis „Vievio paukštynas".  Taip jau sutapo, kad  prieš pat  Velykas šių turtų žūtbūt prireikė ir vieniems, ir kitiems.

Kaip bus išpręstas dviejų Kauno verslininkų konfliktas? Laidoje „Karamelinės naujienos" jau šįvakar 20.25 val. išvysite išskirtinį Irenos Matijošaitienės interviu.

T. Barštys (nuotr. Elta)T. Barštys (nuotr. Elta)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų