REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nenumaldomu greičiu savo gerbėjų būrį didinantis sveiko gyvenimo būdo dienoraštis „Sportuok su žvaigžde“ šį šeštadienį, balandžio 14-ąją, TV3 eteryje – jau nauju laiku. Į kiekvieno sportuojančio TV3 žiūrovo namus šį šeštadienį pavasario premjera įžengs 18.10 val. Laidos autorė ir vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė maloniai stebisi: „Netikėjau, kad lietuviams sportas yra toks svarbus!"

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį šeštadienį, balandžio 7-ąją, sveiko gyvenimo būdo dienoraštį žiūrėjo net 20,3 proc. 15–49 metų amžiaus televizijos žiūrovų (laida rodyta 17.40–18.45 val.). „Sportuok su žvaigžde“ buvo žiūrimiausia tuo metu rodyta laida. Artimiausią konkurentą rinkosi 11,3 proc. tos pačios amžiaus grupės TV žiūrovų.

REKLAMA

Šį šeštadienį laidos autorė V. Musvydaitė-Baranauskienė svečiuosis Lietuvos baleto dievu tituluojamo, „Vilniaus baleto“ mokyklos choreografo Jurijaus Smorigino šokių studijoje.

Vlada šypsodama juokauja, kad filmuojant laidą Jurijų gyvai jai teko matyti pirmą kartą. „Maniau, kad jis mane ‚suvalgys', tačiau baletmeisteris, atvirkščiai, mane maloniai nustebino. Laidos žiūrovai išvys kitą J. Smorigino pusę – draugišką mokytoją, atsidavusį šokėją, linksmą pašnekovą, – intriguoja Vlada. − Po laidos Jurijus man prisipažino, kad po kiekvienos repeticijos grindis jis plauna... pats! Ar kas nors galėtų tuo patikėti?“

REKLAMA
REKLAMA

„Sportuok su žvaigžde“ žiūrovai sužinos, kodėl J. Smoriginas iki šiol džiaugiasi tokia pavydėtina figūra. Baleto meistras yra sukūręs specialų 1,5 val. trukmės fizinį pasirengimą su choreografija: reikia ne tik šokti pagal muziką ir intensyviai sportuoti, o ir „įjungti protą“, kad nesusipainiotum ir pratimus atliktum koordinuotai ir tinkamai.

Kodėl profesionali sportininkė V. Musvydaitė-Baranauskienė įpusėjus J. Smorigino treniruotei neteko jėgų? Ir kodėl „stebuklinga“ J. Smorigino programa tirpdo nereikalingus riebalus ir vyrams, ir moterims?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokias paslaptis atskleis laidoje savo jėgas sutikę išmėginti žvaigždūnė Erika Vitulskienė, dainininkas Justinas Lapatinskas ir TV3 nuomonių laidų „Kodėl?“ ir „Paskutinė instancija“ kūrėja  Rūta Janutienė? Ir kuri žvaigždė ištars: „Mėnesį dėl darbų neradusi laiko sportui, netekau energijos!“?

Sveiko gyvenimo būdo dienoraštis „Sportuok su žvaigžde“ – šeštadieniais 18.10 val. tik per TV3.

Jurijus Smoriginas (nuotr. TV3)Jurijus Smoriginas (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų